Oplev Vietnam med Bravo Tours

Medlemspris

Fra 16.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

2.998 kr. pr. person. 33% rabat til Ældre Sagens medlemmer er fratrukket.

Rabat

1.000 kr. Når du bestiller inden den 1. september.

Afrejse

Den 6. og 20. november 2019 eller 11. marts 2020 fra 16.998 kr.

Den 29. januar og 12. februar 2020 fra 17.998 kr. 

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket    

Oplev Vietnams eventyrlige vandveje, 17 dage med masser af oplevelser. Afrejse fra København.

Vietnams eventyrlige vandveje 

Med sine 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens smukkeste og mest spændende rejselande. Det er svært at finde et andet land, hvor man kan nå at opleve en så mangfoldig natur og kultur på blot otte dage – og efterfølgende fordøje alle indtryk på en fabelagtig badeferie!
Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Bliv betaget af de smukke bjerge, flotte strande og uendelige rismarker. I starter i Vietnams hovedstad, og fortsætter vores rejse ned gennem Vietnams eventyrlige vandveje. Disse vandveje er ganske unikke – lige fra den verdensberømte Halong-bugt til den ukendte perle Ninh Binh, der er kendt som Halong på land. Det er ganske enkelt smukt og unikt! I tager selvfølgelig også forbi det sydlige Vietnams højdepunkter ved Saigon, hvor Cu Chi Tunnellerne og Mekong Deltaet byder på fantastiske oplevelser!

Rejsen sluttes af i Thailand ved den kongelige badeferieby, Hua Hin. Her venter både tid og ro til ren afslapning på de lækre hoteller, men selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser i dette fantastiske rejseland.

Dag 1-2 På vej til Vietnam og velkommen til Hanoi 

I rejser fra Danmark med Thai Airways og efter et hurtigt flyskifte i Bangkok fortsætter vi til Hanoi, hvor der venter masser af spændende oplevelser. I flyet er der gode muligheder for både at slappe af eller lade sig underholde af sin personlige skærm. Det er nemlig en udsøgt fornøjelse at flyve med Thai Airways.

I lufthavnen møder vi Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, som tager jer med til hotellet. Hurtigt opdager I, at trafikken i Hanoi er en historie i sig selv, for scootere og biler kører forbi i en turbulent strøm, det ser aldeles uoverskuelig ud.
Jeres eventyr starter med den traditionelle vietnamesiske ret, ”Pho”, og dagens oplevelser begynder ved Ho Chi Minh Mausoleet, hvor den gamle, vietnamesiske leder og landsfader, Ho Chi Minh, er kremeret. Mausoleet er bygget i kommunistisk stil og bevogtes af soldater. I ser Mausoleet udefra, ligesom I også kommer forbi det smukke, franske præsidentpalads og ”one pillar pagoda” – pagoden på en søjle – der har form som en lotusblomst.

En rejse til Hanoi er ikke fuldendt uden en cyclo – eller cykeltaxa-tur. I tager med en trehjulet cykel, og chaufføren sørger for, at I kommer rundt i det gamle kvarter, også kaldet de 36 gader. Her handler de, stadig den dag i dag, med specifikke ting i bestemte gader, såsom silke, sølv, træ og papirgaderne.

Om aftenen nyder I en herlig velkomstmiddag med nogle af Hanois mest berømte retter, inden I går til ro efter en dag fyldt med spændende oplevelser i Vietnams hovedstad. I overnatter i Hanoi.

Dag 3 Kontrasternes Hanoi og den verdensberømte Halong-bugt

I går oplevede I det hektiske og imponerende liv i hovedstaden, men Hanoi har også en helt anden side! Nyd stilheden og den hyggelige stemning, når I står op og begynder dagen med en gåtur ved Hanois åndehul, Hoan Kiem søen. Her vågner vietnameserne, mens de dyrker

Thai Chi– og vi må gerne være med!

”Ingen har besøgt Vietnam, hvis ikke man har besøgt Halong-bugten”. Sådan siger et gammel mundhæld, og når først man har besøgt Halong-bugten, ved man, at det taler sandt. I kører fra Hanoi langs den smukke natur, der er både inspirerende og magisk. Efter ca. 3 timer er I fremme ved Halong-bugten, et naturligt vidunder, og absolut et af landets smukkeste vartegn. I sejler ud på det smaragdgrønne vand, oplever gemte grotter undervejs, nyder den friske seafood og ser de berømte kalkstenssøer. Landskabet er intet mindre end indbegrebet af smukt, og derfor også en del af UNESCO's verdensarvslist. I indkvarteres i fine, private kahytter, og overnatter på Halong-bugten om bord på båden.

Dag 4 Smukkere end smukt – og videre til Danang

I dag vågner I til bådens vuggende rytmer, og I kan endda nå en dukkert før morgenmaden. Båden sejler stille videre, og naturen viser sig igen fra sin magiske side, når solens stråler rammer vandet, og tågen stille letter. Naturen skifter konstant form, og finurlighederne står i kø. Undervejs ser vi nogle af de flydende sigøjnerlandsbyer og smukke grotter.
Tilbage på land fortsætter I nu til Ninh Bihn – en helt overset destination i det sydlige Red River Delta, hvor vi finder ”Halong på land”. I Tam Coc bliver I sejlet ud på floden i små både, hvor de lokale roer med fødderne. I nyder sejlturen med de fantastiske udsigter til rismarker og høje kalkstenbjerge - det er næsten som i et maleri og kort sagt en virkelig smuk oplevelse.
I nyder en god middag i natursmukke Ninh Binh, inden I tager med nattoget videre mod Danang. På togturen sover I i firepersoners kupéer, men det er muligt at opgradere sig til en topersoners kupé, hvis I ønsker det (tilkøb). Kontakt jeres rejsekonsulent for mere information og bestilling.

Dag 5 Hoi Ans uforglemmelige oplevelser

I dag vågner I op ombord på toget, hvor I nyder en let morgenmad. Undervejs kan I nyde den spektakulære udsigt, for toget tager os bl.a. med forbi den smukke strand Lang Co og den nordlige grænse ved det tidligere kongedømme Champa. I ankommer til Danang omkring middag, hvorfra I fortsætter videre til Hoi An. Rejsen dertil er smuk, og når I ankommer til Hoi An, er det let at forstå, at byen er en del af UNESCOs verdensarv. Her finder I en skøn kombination af traditionel arkitektur, caféer, små kunstbutikker og skræddere.
Engang var Hoi An en af verdens største handelshavne. Alle verdens stormagter har gennem tiden lastet og afleveret varer i byen – det betyder også, at mange nationer gennem tiden har sat sit præg på byen. I tjekker ind på jeres hotel i Hoi An, hvorfra I tager på en herlig byrundtur til den smukke, gamle bydel. I oplever den gamle japanske bro, som deler Hoi An i to dele, lokale og farverige markeder og de gamle huse med kinesisk, japansk og fransk arkitektur. I overnatter i Hoi An.

Dag 6 Dagen i Hoi An er til fri disposition 

Hoi An er bestemt en hyggelig og stemningsfyldt by og oplevelses bedst til fods eller på en cykel. Bravo Tours’ rejseleder arrangerer en cykeltur til rismarkerne, hvor I kommer tæt på det lokale liv på landet. I besøger bl.a. små landsbyer, hvor livet går sin daglige gang. Du bestemmer dog helt selv, om I har lyst til at deltage eller hellere vil bruge dagen på egen hånd.
I nyder jeres sidste aften i Hoi An, som er helt unik om aftenen. Her lyser hele byen nemlig op med lanterner i mange forskellige farver. Det giver en helt særlig stemning!

Dag 7 Saigon og Cu Chi tunnellerne 

Efter en kort flyvetur fra Hoi An ankommer I til Ho Chi Minh City eller Saigon, som mange stadig kalder byen. Populært siges det, at hele det sydlige Vietnam er samlet i denne by – og det gør den blot endnu mere betagende og fantastisk. I gaderne bliver vi igen forbløffet af millioner af motorcykler, der snor sig omkring.
Om eftermiddagen går I på opdagelse i den spændende historie. I tager ud til Cu Chi-tunnellerne, der er et flere hundrede kilometer langt tunnelsystem under jorden. Det blev bygget af vietnameserne for at bekæmpe først franskmændene og senere amerikanerne. Tunnelerne blev så lange og store, at de mest af alt minder om små byer i sig selv – en utrolig oplevelse, hvor vi får mulighed for selv at gå på opdagelse i tunnellerne.
På vej tilbage til vores hotel, kører I forbi den ikoniske Notre Dame Katedral og det gamle hovedpostkontor fra 1889.
Om aftenen tager I på en hyggelig gåtur i de gamle, franske boulevarder, der er bygget i en helt anden stil end resten af byen. Området stikker derfor noget ud fra bybilledet. Har du lyst tager Bravo Tours’ danske rejseleder dig gerne med til Ben Thanh markedet, som er det ældste marked i Ho Chi Minh-byen. Her kan I gøre en god handel.

Dag 8 Tid på egen hånd eller oplev Mekong-deltaet

Dagen i Saigon er til fri disposition.
Bravo Tours arrangerer en udflugt (tilkøb) til Vietnams frodige spisekammer – Mekong Deltaet. Her kommer I helt tæt på naturen og en frodighed uden lige! I kører gennem Saigons morgenmyldertrafik og sætter kursen mod syd. Trafikken skiftes dog hurtig ud med små, mudrede stier og det stille liv på landet, hvor børn er på vej i skole. I gamle dage blev Mekong-floden og deltaet brugt til at fragte varer fra område til område, og i dag er der stadig flydende markeder, hvor de handler på floden. I nyder en god frokost, inden I kører tilbage til Saigon, hvor I nyder eftermiddagen. Om aftenen er nyder I en herlig afskedsmiddag.

Dag 9 Farvel til Vietnam og videre til Hua Hin 

I dag slutter vores eventyrlige rejse rundt i Vietnam, som har budt på et væld af oplevelser! I flyver fra Saigon til Bangkok, hvorfra rejsen fortsætter til syv dejlige nætter i den kongelige badeferieby i Thailand, Hua Hin.

Dag 10-16 Ren afslapning i Hua Hin 

Nyd en fantastisk badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu efter mange spændende oplevelser rundt i Vietnam. Besøg den kongelige togstation, oplev haven ved Centara-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse, tag til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel eller oplev de hyggelige natmarkeder. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også til den legendariske River Kwai, som I kan tilkøbe på ferien.

Sidst på eftermiddagen - dag 16 - kører vi til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Dag 17 Hjemme i Danmark igen

I dag er I igen hjemme og har dansk jord under fødderne. I er rige på oplevelser og har oplevet to fortryllende rejselande, der konstant har overrasket os med masser af ferieminder.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra København via Bangkok til Hanoi tur/retur.
 • Mad og drikkevarer på flyet. 
 • 7 nætters rundrejse i Vietnam på gode mellemklassehoteller.
 • 7 nætters badeferie i Hua Hin. 
 • Alle udflugter, entreer, fly og bustransporter ifølge programmet. 
 • Morgenmad, 2 frokoster og 4 middage på rundrejsen.
 • Byrundtur og cykeltaxitur i Hanoi. 
 • Besøg til de 36 handelsgader.
 • Ho Chi Minh Mausoleum. 
 • Nattog til Danang. 
 • Og meget meget mere. 
 • Dansktalende rejseleder.