Rejs til Mallorca i august

Tilbuddet

Gælder til og med 15. april og kan kun bestilles online. 

Rabat

500 kr. pr. person. Normalt sparer du 250 kr. pr. person.

Afrejse

Hele august 2019.

Samarbejdspartner

SPIES

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

SPIES
Tlf.: 70 10 42 00

Bestil rejsen

Rabatten fratrækkes automatisk når du logger ind med dit medlemsnummer her på siden, klikker på linket du får vist og bestiller online hos SPIES. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Rejser du med Spies til Mallorca får du lige nu 500 kr. i rabat. Rabatten gælder på charterrejser til Mallorca med fly og hotel. Du kan rejse i hele august måned. Tilbuddet gælder til og med 15. april.

Besøg skønne Mallorca i august og få DOBBELT medlemsrabat

Mallorca - ferieøen, der har det hele: fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og hoteller for enhver smag. Mallorca byder på en lang liste af uspolerede naturoaser, små bjergveje, søvnige byer og klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter. Øen lægger også scene til et utal farverige markeder med alt fra håndværk til grøntsager, og er du vininteresseret, skal du besøge en af øens vingårde og købe en flaske eller to af øens vin med hjem. Vi kan varmt anbefale at leje en bil sammen med rejsen, så du kan køre rundt i dit eget tempo og udforske øen. Bestiller du gennem os, får du gode rabatter på billeje, og samtidig kan du være sikker på, at bliver står klar til dig, når du vil have den.

Rejser du uden børn, med kæresten, de bedste venner eller måske begge dele, kan du kigge nærmere på vores Sunprime Hotels: Sunprime Palma Beach og Sunprime Waterfront i Playa de Palma. Her bor du bekvemt, tæt på både strand og forlystelsesliv i smukt designede omgivelser, hvor du virkelig kan koble af, køle ned i poolen, smage spansk eller international gastronomi på hotellets gode restaurant og måske slutte dagen af med et besøg i hotellets spa. Skal ferien have et ekstra boost på bekvemmelighedsbarometeret, vælger du en af vores måltidspakker, så du kan spise og drikke på hotellet uden at vende vrangen ud på tegnebogen.