Livsnyderens Lissabon

Medlemspris

Fra 6.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.240 kr. pr. person.

Rabat

500 kr. for at opnå rabatten skal du bestille inden 1. marts 2020.

Afrejse fra København

11/4, 18/4-2020: 6.998 kr.
2/5, 9/5, 16/5 og 23/5-2020: 6.998 kr.
12/9 og 19/9-2020: 6.998 kr.
3/10, 10/10 og 17/10-2020: 6.998 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Rejs med Bravo Tours til Lissabon. Kom med på en kulturel og gastronomisk oplevelses rejse. Der er afrejse fra København.

Livsnyderens Lissabon 

Kulinariske og kulturelle oplevelser er, hvad der venter jer på denne skønne premium-rejse til Portugals hovedstad og den charmerende forstad Estoril. Er I entusiastisk omkring vine, og værdsætter I god mad? Så vil denne rejse uden tvivl gå hen at blive en uforglemmelig oplevelse.

De kulinariske oplevelser kombineres med et mildt klima, smukke strande og interessante seværdigheder i et behageligt tempo - krydret med pulsen fra hovedstaden Lissabon.

Lissabon er kendt som byen på de syv høje, og I vil elske byen fra første sekund, for byen emmer af charme. Smukke, historiske bygninger ligger side om side med nybyggede, arkitektoniske perler.

Her møder det gamle det nye, og havudsigten forenes med et pulserende byliv. Vest for Lissabon ligger den historiske bade- og ferieby Estoril. Den eksklusive og charmerende forstad er i dag tæt forbundet med sin nærmeste nabo, den hyggelige by Cascais.

Langs den indbydende strand- og havnepromenade finder I mange skønne restauranter og cafeer med smuk havudsigt. Her nydes der godt af havets lækkerier med inspiration fra alle verdenshjørner. Estoril-kysten tilbyder en ferieoase med tæt forbindelse til den pulserende og atmosfærefyldte storby, Lissabon.

Det hele kombineres med portugisiske specialiteter og gode vine. Rigtig mange kender hverken vinene eller maden, fordi Spanien har sat sig tungt på det danske marked. Men det er synd – for Portugals kulinariske mundfulde fryder i den grad smagsløgene.
*Dagsprogrammet er foreløbigt, så der kan forekomme ændringer. Det endelige program udleveres ved ankomst til destinationen.

Dag 1: Ankomst til Lissabon

I flyver fra Danmark og ankommer til Lissabon, hvorefter du køres til hotellet, der skal være vores hjem for den næste uge, Hotel Londres. I hotellets restaurant skydes rejsen dejligt i gang med en fælles middag inklusive vin.

Dag 2: Guidet tur i Estoril og Cascais samt sprogskole med vin og ost

Kl. 9.30 afholdes der et informationsmøde, hvor Bravo Tours præsenterer ugens program, så I kan blive klogere på alt det, I har at glæde jer til på rejsen. Herefter tager I direkte af sted på en guidet tur i Estoril og Cascais.

Turen går langs kystpromenaden til Cascais. Her langs kysten har mange kongelige og berømte nydt deres ferier igennem årene, og også de lokale kommer gerne hertil for at tilbringe en weekend. Der gøres holdt og I får en kort kaffelektion, for portugiserne er vilde med kaffe.

Tanket op på kaffe fortsætter I til byernes største højdepunkter. Her passerer I bl.a. Palácio Hotel, der inspirerede manuskriptforfatteren til James Bond-filmen "Casino Royal". I ser stranden i Cascais, hvor farverige både og lækre skaldyrsrestauranter møder jeres blik.

Er I blevet lækkersultne af oplevelserne, siges det, at Europas bedste is findes på Santini-isbar. Bedøm selv? Formiddagens program slutter ca. kl. 12.30. I har eftermiddagen til fri disposition.

Kl. 19.00 kommer I på en lille sprogskole med vin og ost på hotellet. Senere på aftenen er der fælles middag inklusive vin på hotellet.

Dag 3: Byrundtur i Lissabon 

Kl. 9.30 begynder dagens oplevelser. Turen går mod Lissabon, hvor I tager på byrundtur i de charmerende gader, der snor sig hen over byens 7 høje.

Her i en af Europas hyggeligste storbyer venter både store seværdigheder, delikate shoppingkvarterer, smukke monumenter og spændende historiefortælling.

I starter med Edward VIIs park. Her samler I appetit til resten af  byrundturen med en smuk udsigt over nogle af bakkerne og distrikterne i Lissabon.

Herefter fortsætter I gennem det centrale Lissabon, der er bygget efter det ødelæggende jordskælv i 1755. Videre går det mod det prægtige Hieronymus-kloster, der pryder UNESCOs verdensarvsliste. I ser også monumentet Padrão dos Descobrimentos, der længselsfuldt rækker mod havet med Henrik Søfareren i spidsen.

På rundturen lægger I selvfølgelig også vejen forbi det berømte Belém-tårn. Tårnet blev bygget i det 16. århundrede til minde om Vasco da Gama og Lissabons skytsengel São Vicente. Tårnet fungerede som forsvarsværk mod indtrængende og er i dag at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Byrundturen i Lissabon slutter ca. kl. 16.00. Om aftenen er der fælles middag inklusive vin i hotellets restaurant.

Dag 4: Dag på egen hånd eller frokost i Porto Brañdao mod tilkøb

Dagen er fri til egne oplevelser. I kan enten slappe af på hotellet, eller I kan tage på opdagelse i Estoril centrum, der blot ligger 1 kilometer fra hotellet, eller i Cascais centrum, der ligger 2 kilomet væk.

Kl. 11.00 har I mulighed for at tage med til det hyggelige frokostarrangement i Porto Brañdao. I præsenteres for arrangementet ved informationsmødet, det er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan deltage mod betaling.

Dag 5: Dag på egen hånd 

Dagen er til fri disposition. Nyd alt det dejlige, som Estoril og Cascais har at tilbyde, eller tag yderligere på opdagelse i spændende Lissabon. Dagen sluttes af med fælles middag inklusive vin i hotellets restaurant.

Dag 6: Den historiske by Sintra, ”verdens ende” Coba da Roca og brasiliansk festmiddag

Kl. 9.00 starter dagens program. I besøger først den historiske by Sintra, der ligger ved Sintra-bjergene. Sintra er et af Europas undere og var tidligere Portugals kongeby.

Byen er kendt for sine unikke og eventyrlige landskaber med velholdte, gamle slotte, en gennemført romantisk atmosfære og de knejsende bjerge som kulisse.

Faktisk er Sintra så betagende, at hele byen er at finde på UNESOs fornemme verdensarvsliste. Sintra er desuden med sit mildere klima et udflugtsmål for flere Lissabon-beboere, der i sommerens varmeste uger besøger den gamle UNESCO-by for at køle ned. Turen går videre til Coba da Roca, Europas vestligste punkt, som også kaldes for ”verdens ende”. Nyd den betagende udsigt over Atlanterhavets brusende bølger som afslutning på en udflugt, der har taget jer igennem flotte og varierede landskaber og fascinerende kulturarv. Udflugten slutter ca. kl. 13.00.

Kl. 19.30 er der brasiliansk aften med middag og drinks i Cascais på den anerkendte restaurant, Fogo do Chão. Glæd jer til et festmåltid med en forrygende buffet af alskens velsmagende lækkerier. I får blandt andet serveret de berømte grillspyd, Rodizio, og vi runder af med kaffe og dessert. Aftenarrangementet slutter ca. kl. 23.00.

Dag 7: Dag på egen hånd og afslutningsmiddag

Dagens nydes på egen hånd med tid til enten at slappe af på hotellet, dase på stranden eller klemme de sidste oplevelser ud af dit portugisiske eventyr. Om aftenen runder I en oplevelsesrig uge af med en afslutningsmiddag. I sætter jer til bords til en specialmenu inklusive vin i hotellets restaurant.

Dag 8: Hjemrejse fra Portugal og ankomst til Danmark

Jeres helt egen opdagelsesrejse igennem Portugals lækre kulinariske og spændende oplevelser, flotte natur og store seværdigheder er ved at være ved vejs ende, og det er tid til at vinke farvel. I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

 • Fly fra København til Lissabon tur/retur
 • Al transport jf. program
 • Indkvartering på Hotel Londres
 • Morgenmadsbuffet på hotellet
 • Fem middage med kvalitetsvine fra forskellige regioner, herunder en lokal specialmenu samt en afsluttende festmiddag
 • Sprogskole med vin og ost
 • Byrundtur i Lissabon 
 • Guidet tur i Estoril og Cascais inklusive kaffestop
 • Brasiliansk aften med festmåltid på Fogo do Chão i Cascais
 • Udflugt til den historiske by Sintra og Europas vestligste punkt, Coba da Roca
 • Skandinavisktalende rejseleder på udflugterne