Anne-Mettes jubilæumsrejse til Azorerne

Medlemspris

6.398 kr. pr. person i delt lejlighed er uden balkon/terrasse.

Enkeltværelsestillæg

1.056 kr. pr. person.

Afrejse

Fra Billund og København - 1 uge
1. oktober UDSOLGT

NY afrejsedato 8. oktober 2019. UDSOLGT

Afventer ny afrejse. 

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket  

Besøg Anne-Mette, Bravo Tours destinations chef på Azorerne, hun har levet på øen i mere end 10 år og nu viser hun sit land frem på denne jubilæumsrejse.

Anne-Mettes jubilæumsrejse til Azorerne

Først faldt vi i Bravo Tours, for den smukke portugisiske ø-gruppe, Azorerne. Kort tid efter gjorde Anne-Mette det. Hun har nemlig boet på øerne i mere end ti år, og nu viser hun sit hjemland frem på vores helt særlige jubilæumsrejse til Azorerne. I 2019 er det nemlig 20 år siden Bravo Tours startede, og det fejrer vi med denne unikke rejse.

Rejs med til en af de smukkeste ø-grupper, du kan forestille dig. Her finder du smukke bjerge, flora og fauna i alle verdens farver og områder, hvor man ganske enkelt går i stå, fordi her er så smukt. Sammen oplever vi nogle af øens absolutte højdepunkter, når vi besøger Ildsøen og Tvillingesøerne, den østlige del af øen og tager på besøg hos de lokale.

Vi starter selvfølgelig ugen med en jubilæumsmiddag, hvor vi sammen spiser en god middag på en hyggelig restaurant. På den måde fejrer vi jubilæet og alle ugens kommende oplevelser lige fra første sekund.

Rejs med på Anne-Mettes og Bravo Tours’ helt særlige jubilæumsrejse til Azorerne, hvor Anne-Mette selvfølgelig selv er rejseleder og deler ud af sin store viden.

Jubilæumsmiddag

Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en jubilæumsmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, ligesom vi sammen fejrer Bravo Tours’ 20års fødselsdag. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost

Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – heldagsudflugt inklusive let frokost

Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive frokost

Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten.

Antillia Hotel & Lejligheder – kategori 4

Attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelige marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse til Azorerne tur/retur. 
  • Indkvartering på Antillia Lejligheder.
  • Jubilæumsmiddag. 
  • Ildsøen og Tvillingesøerne.
  • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
  • Quinta da Terca/gårdbesøg. 
  • Dansktalende rejseleder.