Det eventyrlige Azorerne

Medlemspris

Fra 6.798 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.100 kr. pr. person. ( 33% til Ældre Sagens medlemmer er fratrukket).

Afrejse

Billund eller København – 1 uge
14. maj 2019 fra: 6.798 kr.
18. juni 2019 fra: 6.998 kr.
13. august 2019 fra: 7.698 kr.
17. september 2019 fra: 7.298 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket  

Rejs med Bravo Tours på en helt særlig rejse til Azorerne, der ud over sin fantastiske natur også byder på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. For Azorerne er ganske enkelt eventyrlig!

Det eventyrlige Azorerne

På denne oplevelsesrejse besøger vi São Miguel, der er hovedøen af de ni øer i ø-gruppen, Azorerne. Vi tager på byrundtur i Ponta Delgada, der er kendt for sin smukke havnepromenade og små, idylliske gader. Det er også i disse gader, vi ”smager på øerne” og alle dens specialiteter. Et andet kendetegn lever omkring Azorerne, nemlig de store hvaler og legesyge delfiner. De er én af de lokale, og absolut et unikt syn og must-see for alle, der besøger øerne. Sidst, men ikke mindst skal vi på skumringstur til de varme kilder i Furnas. Kilderne siges at have en helbredende virkning – og det er en helt særlig oplevelse at bade i kilderne, mens mørket falder på. 
Kort sagt en oplevelsesrejse, som uden tvivl berører alle sanser. Vi bor på første parket ved den fantastiske havnefront og får tre uforglemmelige udflugter med i købet.

Byrundtur med Smag på Azorerne

Vi starter med at se Ponta Delgada til fods, hvor vi spadserer rundt i de flotte, udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Herefter skal vi besøge en hyggelig restaurant hvor vi skal smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Hval- og delfinsafari

I havet omkring Säo Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. Hundrede i hver. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Vi sejler ud med katamaranen. 

Varme kilder i skumring – badetur 

Vi kører fra Ponta Delgada først på aftenen og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ” Dona Poca da Beija” - eller på dansk ” kyssekilderne”. Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stemningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem igen.

Hotel Marina Atlântico – kategori 4+ Ponta Delgadas bedste hotel

Marina Atlântico ligger i første parket ved den fantastiske havnefront. Her er du tæt på centrum af Ponta Delgada med sit fornemme udvalg af butikker, restauranter, barer, caféer og seværdigheder. Fra de fleste værelser har du en betagende udsigt til havet og de store krydstogtskibe, der lægger til kaj. Reception, hotellobby, restaurant og bar er stilfuldt indrettet og vidner om god smag.
I kan benytte den indendørs pool i det lækre helsecenter, hvor du også finder jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). I sommerhalvåret kan du desuden bruge det flotte havnebassin med børnepool eller den lækre pool på kajkanten, dog mod betaling. 
Poolhåndklæder kan lånes af hotellet. Marina Atlântico er et af de mest populære hoteller på Azorerne.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
  • Indkvartering på Marina Atlântico. 
  • Morgenmad.  
  • Byrundtur med smag på Azorerne.
  • Hval- og delfinsafari. 
  • Varme kilder i skumringen. 
  • Dansktalende rejseledere.