Det eventyrlige Azorerne

Medlemspris

Fra 6.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.475 kr. pr. person.

Afrejse

Fra Billund eller København 1 uge
2/6, 9/6 og 23/6-2020: 6.998 kr.
11/8-2020: 7.498 kr.
1/9-2020: 7.698 kr.
29/9-2020: 7.298 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Rejs med Bravo Tours til det eventyrlige Azorerne og kom med på hval- og delfinsafari.

Det eventyrlige Azorerne

Rejs med på en helt særlig rejse til Azorerne, der ud over sin fantastiske natur også byder på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. For Azorerne er ganske enkelt eventyrlig! 

På denne oplevelsesrejse besøger vi São Miguel, der er hovedøen af de ni øer i ø-gruppen, Azorerne. I kommer på byrundtur i Ponta Delgada, der er kendt for sin smukke havnepromenade og små, idylliske gader. Det er også i disse gader, I ”smager på øerne” og alle dens specialiteter.

Et andet kendetegn lever omkring Azorerne, nemlig de store hvaler og legesyge delfiner. De er én af de lokale, og absolut et unikt syn og must-see for alle, der besøger øerne. Sidst, men ikke mindst skal I på skumringstur til de varme kilder i Furnas. Kilderne siges at have en helbredende virkning – og det er en helt særlig oplevelse at bade i kilderne, mens mørket falder på. 

Kort sagt en oplevelsesrejse, som uden tvivl berører alle sanser. I bor på Hotel Azoris Royal Garden, som ligger tæt på havn og centrum.

Byrundtur med Smag på Azorerne

Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods.

I løbet af turen lærer I Ponta Delgada at kende, idet I bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! I ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen.

Mens I går på de dekorative fortove, bliver I fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

Der vil blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport.

Hval- og delfinsafari

I havet omkring Säo Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her.

Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig.

Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. hundrede i hver.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at I får disse dyr at se, men chancerne er store. I sejler ud med katamaranen. 

Varme kilder i skumring – badetur 

I kører fra Ponta Delgada først på aftenen og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal I ud og bade i ” Dona Poca da Beija” - eller på dansk ” kyssekilderne”.

Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter I er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stemningsfuldt musik i naturen, inden turen går hjem igen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse til Azorerne tur/retur
  • Indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden 
  • Dobbeltværelse med balkon 
  • Morgenmad 
  • Byrundtur med smag på Azorerne
  • Hval- og delfinsafari
  • Varme kilder i skumringen