Oplev Algarvekysten

Medlemspris

Fra 4.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.525 kr. pr. person.

Afrejse

Fra Billund eller København – 1 uge
1.- 8. juni 2019.
8.- 15. juni 2019.
10.- 17. august 2019. 
17.- 24. august 2019.
21.- 28. september 2019.
5.-12. oktober 2019.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket  

Rejs med Bravo Tours til Algarvekysten, tag med på en oplevelsesrig rejse til Portugal. Her venter smuk natur, kulturelle oplevelser og god vin.

Algarvekysten forunderlige oplevelser

Ta’ med på en oplevelsesrig rejse til Algarvekysten i Portugal. Her venter smuk natur, spændende historie og fantastisk vin. En perfekt rejse til jer, der vil opleve det bedste, som Algarve byder på.

Meget ferie for pengene

Algarvekysten er kort sagt value for money. Her får I en ferie fyldt med høje standarder, lækre restaurantoplevelser og fantastiske strande, men det er langt billigere end en ferie på fx de spanske ferie-øer. I vil med garanti holde af Algarve og områdets prisniveau fra første sekund. 

Gastronomi i verdensklasse

Uanset om I bestiller mad eller selv går på jagt efter lokale restauranter, vil I blive forkælet af lækre råvarer fra land og hav. De kulinariske oplevelser kombineres særdeles godt med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Maden er god – og forholdsvis billig, ligesom vinen, hvor I let finder en god flaske til bare fem euro i det lokale supermarked.

Albufeira – Charmerende og indbydende

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele!

Udflugter:

Jeep Safari – heldagstur 

Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører jer gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever I lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor I udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. I krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. I kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. 
Frokost er inkluderet.

Cliff Richards vingård

Oplev en eksklusiv rundvisning på vinmarkerne og i produktionen på Adega do Cantor - ”Sangerens Vingård”. Nyd vinsmagningen af Sir Cliff Richards Vida Nova og Onda Nova, som bliver produceret, modnet og tappet på ejendommen. Rundturen består af en rundvisning på vingården efterfulgt af en vinsmagning i den hyggelige vinkælder, hvor vinen ligger på fad. 
Rundvisning med dansktalende lokalguide + vinsmagning og transport.

Cerro Mar Garden & Spa – kategori 4

Central beliggenhed i den gamle bydel
Cerro Mar Garden & Spa Resort er helt perfekt, hvis jeres ferie både skal indeholde forskellige aktiviteter og rendyrket afslapning!
Her er masser af dejlige faciliteter for både børn og voksne. Hotellet er i en høj standard med skønne lejligheder, en god restaurant og en beliggenhed, der gør, at I er tæt på både Albufeira by og den smukke strand. Begge steder kan I komme til - enten med bus eller ved at gå via trapper. 
Nyd det meget lækre poolområde med swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. I kan gøre brug af hotellets dejlige wellness-afdeling med både jacuzzi, spa og et veludstyret fitnesscenter. Til hotellet hører også en stor, opvarmet, indendørs pool. 
Fra hotellet er der en fantastisk udsigt. Det gælder særligt fra barområdet på toppen af hovedbygningen, hvor I virkelig kan nyde en smuk udsigt over hele området. Det gælder også fra alle lejligheder, der har udkig over byen og havet. 
Cerro Mar Garden er et af de mest populære hoteller på Algarve.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse Faro tur/retur
  • Indkvartering på lejligheder Cerro Mar Garden
  • Morgenmad
  • Cliff Richards vingård
  • Jeep safari
  • Dansktalende rejseledere