Få rabat hos Vuffeli

Gratis prøvepakke

Prøv deres skræddersyet foderkoncept helt gratis - de er sikre på at både du og din hund vil elske det.

Levering

Vuffeli leverer altid din pakke gratis – lige til døren.

Rabat

15% rabat på dit månedlige medlemskab efter din gratis prøvepakke. Dit medlemskab er altid fleksibelt hos Vuffeli – ingen binding eller skjulte gebyrer.

Samarbejdspartner

Vuffeli

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Vuffeli
Tlf.: 52 22 95 96
E-mail: kontakt@vuffeli.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

Gå ind på vuffeli.dk og indtast din hunds oplysninger. De udregner din hunds behov, og sender en gratis prøvepakke, med foderet til netop din hund.

Prøv deres skræddersyet foderkoncept helt gratis - Vuffeli er sikre på at både du og din hund vil elske det. Den gratis prøvepakke indeholder en pose med foder til netop din hund, en foderkop, Vuffeli magasinet samt en lille overraskelse til de tobenet.

Hvem er Vuffeli?

Hos Vuffeli er den fornemmeste opgave at give din hund, præcis den næring den har brug for. Den rette kost og ernæring, er nemlig vejen til et sundt, langt og godt liv. Vuffeli skræddersyer derfor en unik foderplan til din hund, hvor de tager hensyn til dens individuelle behov.

Derfor modtager du den mængde foder, som passer til størrelsen på netop din hund. Således serverer du altid friskt foder for din hund, sikrer den rette ernæring, og du kommer aldrig til at løbe tør, da de sørger for dine leveringer lige til døren.

Kvalitetssikret 

Al deres foder er naturligt og af den højeste kvalitet der findes på markedet. De holder sig langt væk fra alle former for kunstige farve- smags- og tilsætningsstoffer samt konserveringsmidler. De vil kun lade dig servere det bedste for din hund.
 

Vuffeli Service

Som en del af deres service har de altid dyrlæger og eksperter, som sidder klar på telefonen til at hjælpe dig med råd og vejledning, så de sørger for, at din hund altid har det godt. 

Hvis du har brug for assistance til dit medlemskab, eller blot har lyst til en hundesnak, sidder det søde kundeservicehold klar til at tage telefonen eller besvare din e-mail.