Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hundefoder på abonnement – leveret lige til døren

Prøv VUFFELIs skræddersyede foderkoncept - Vuffeli er sikre på at både du og din hund vil elske det.

Samarbejdspartner

Vuffeli

Rabat

15% rabat på dit månedlige medlemskab. Dit medlemskab er altid fleksibelt hos Vuffeli – ingen binding eller skjulte gebyrer.

Gratis prøvepakke

Prøv deres naturlige foder til din hund - de er sikre på, at din hund vil elske maden, og du vil elske konceptet - betal kun fragt.

Levering

Vuffeli leverer altid din medlemspakke gratis – lige til døren.

Hvorfor skal du vælge hundefoder fra Vuffeli?

Kryds hundefoder af indkøbslisten, når du er medlem hos Vuffeli. Din bedste vens hundefoder bliver leveret lige til døren  inden foderbøtten er tom. 

For at kunne levere det rette foder til dig og din hund, skal du tage Vuffelis fodertest. Ud fra denne kan de tilrettelægge den rette foderplan samt finde ud af, præcis hvilken foderblanding, der passer bedst til din hund.

Det bedste hundefoder udviklet af eksperter

Vuffeli hundefoder består af naturlige råvarer af høj kvalitet. Der er ingen kunstige farve- og smagsstoffer at finde hos Vuffeli.

Foderet er udviklet i samarbejde med dyrlæger og eksperter indenfor hundeernæring. Derfor tager hver foderblanding hensyn til hundens forskellige behov. Ved hjælp af  fodertesten spørger Vuffeli derfor indtil din hunds race, vægt, køn, alder, allergi og aktivitetsniveau, for at finde den rette foderblanding, der matcher din hunds behov.

Vuffeli sidder klar til at hjælpe dig

Som en del af Vuffelis service, sidder foder- og hundeadfærdseksperter klar på telefonen til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Hvis du har brug for assistance til din hunds medlemskab eller har idéer til, hvordan Vuffeli kan blive endnu bedre, sidder det søde kundeservicehold også klar til at tage telefonen eller besvare din e-mail.

Testimonials fra Vuffeli medlemmer via Ældre Sagen

“Jeg har været kunde i over 1 år, og jeg er særdeles tilfreds. Vuffeli tjekker altid op og hører, om jeg mangler foder, så jeg aldrig løber tør. Det er ganske smart.” Helle, medlem af Ældre Sagen

“Jeg har en aktiv livsstil, hvor jeg suser rundt til gymnastik, frokostaftaler, strikkeklub og jeg skal give dig! Så jeg er glad for, at mit hundefoder bliver klaret automatisk – og min hund elsker det.” Dorte, medlem af Ældre Sagen

“Jeg er meget opmærksom på, om min hund udvikler allergi. Så jeg er tryg ved at bruge Vuffeli’s foder, så min hund kan nyde livet sammen med mig så længe som muligt.” Søs, medlem af Ældre Sagen. 

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 22 95 96
E-mail: kontakt@vuffeli.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud