Rejs Alene - smukke Nordtyskland

Medlemspris

3.250 kr. pr. person i enkeltværelse - spar 350 kr.

Nordtyskland - 4 dage

Rejs alene med Panter Rejser
4 dage iflg. program
Afrejse fredag 26/5
- hjemkomst mandag 29/5 

Samarbejdspartner

Panter Rejser

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Bestil rejse

Info om partner

Panter Rejser
Tlf.: 75 85 73 33
E-mail: panter@panterrejser.dk

Bestil rejsen hos Panter Rejser på
tlf. 7585 7333 eller

book online

Du skal oplyse dit Ældre Sagen medlemsnummer ved bestilling.

Rejs alene sammen med andre og oplev Hildesheim, Celle og Lüneburg - Nordtysklands fantastisk smukke byer og historiske seværdigheder på stribe

Program:

1. dag: Afrejse og Scharnebeck 
Efter opsamling kører vi til Scharnebeck, hvor vi skal opleve storslået ingeniørkunst i det fantastiske skibshejseværk, indviet i 1975 som verdens største skibselevator. To kæmpestore badekar løfter og sænker op til 100 m lange flodpramme mellem to kanaler med en højdeforskel på 38 m. Et imponerende bygningsværk og en stor oplevelse. Vi fortsætter til vores hotel og her venter en god middag.  

2. dag: Hildesheim 
Dagens udflugt går til Hildesheim, en af Tysklands smukkeste middelalderbyer. Den 22. marts 1945 blev en del af Hildesheims historiske centrum ødelagt under et allieret bombeangreb. Mange af de historiske bygninger er blevet rekonstrueret op gennem 1990'erne, så det igen er muligt at opleve den smukke by. På den historiske markedsplads får vi et indblik i tidligere tiders rigdom, skabt af saltproduktionen. Vi beundrer udsmykningerne i ”Slagternes Gildehus”, og vi ser en af Tysklands smukkeste barok-kirker, Sct. Michaelis, med det fascinerende loftmaleri af Jesu stamtavle og ”Christussøjlen” fra 1020. Herefter mulighed for at se Mariendoms legendariske tusindårige rosenstok. 

3. dag: Celle og sejltur 
Rejsen har også et dansk islæt. Vi besøger den gamle residensby Celle, hvortil Christian 7.'s dronning Caroline Mathilde blev forvist i 1772 og levede sine sidste dage. Caroline Mathilde ligger i dag begravet i Celle. På en byvandring oplever vi denne charmerende by med de smukke gamle bindingsværkshuse. Vi ser Celle Slot og Celle Stadtkirche, hvor krypten rummer sarkofagen med Caroline Mathilde. Midt på dagen sejler vi fra Celle ud på en idyllisk sejltur på floden Aller via flere sluser til byen Winzen. Vi er hjemme på hotellet hen på eftermiddagen og derefter vil der være middag og hygge på hotellet.

4. dag: Hjemrejse og Lüneburg 
Vi forlader vores hotel og kører til Lüneburg, ”byen på saltet” og byen, som den enorme hede er navngivet efter. I middelalderen var Lüneburg en af Nordtysklands rigeste byer pga. saltudvindingen. I dag fascineres vi af de prægtige patricierhuse med deres teglstensgavle og det middelalderlige rådhus ved markedspladsen. Vi får mulighed for at besøge Saltmuseet, som fortæller historien om udvindingen af ”det hvide guld”. Herefter sætter bussen kurs mod Danmark - på vejen gør vi ophold hos grænsekiosk for de sidste indkøb.

H4 Hotel Hannover 

Hotellet ligger i udkanten af Hannover, der er ca. 15 minutter med bus/sporvogn til centrum. Hotellet har 222 værelser, som alle er moderne indrettet med tv, telefon, mini bar, vandkoger til kaffe/te, fri Wi-Fi, badeværelse med bad/brus, føntørrer, kosmetikspejl og toilet. Hotellet rummer reception, lobby, restaurant, Irish Pub og udendørs terrasse område. Du får fri adgang til hotellets swimmingpool, fitness rum, sauna og whirlpool. 

Prisen inkluderer:

 • Ophold i enkeltværelse med bad og toilet
 • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
 • Dygtig og rutineret chauffør
 • Erfaren dansk rejseleder
 • Rundstykke el. kage på udrejsedagen
 • 3 x overnatning med morgenmad
 • 3 x aftenbuffet/middag
 • Entré saltmuseet i Lüneburg
 • Entré Celle Museum
 • Sejltur på floden Aller
 • Alle nævnte udflugter ekskl. yderligere entreer
 • Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv. Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

 • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
 • Alle rejsende på turen rejser alene.
 • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
 • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter o.l.

God rejselyst.