Påske i Skagen, 5 dage

Medlemspris

4.899 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 5.399 kr.

Enkeltværelsestillæg

599 kr. pr. person.

Opsamling Sjælland

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse.

Afrejse

Den 14. april. Hjemkomst: 18. april 2022.

Opsamling Fyn

Nyborg, Odense og Middelfart.

Opsamling Jylland

Fredericia, Vejle, Horsens (Lund), Skanderborg, Aarhus og Randers.

Bemærk

Der er ikke er elevator på hotellet. Der er begrænset antal værelser i stueplan - øvrige værelser er på 1. sal samt 2.sal.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Skagen

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

 

Rabatkode

Ved booking benyt kode: ÆS-DANMARK
I prisen er inkluderet 
 • Busturen i 4-★★★★ turistbus,
 • 4 x overnatninger
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 1 x påskefrokost
 • Guidet tur i Skagen
 • Entré og rundvisning: Skagen Museum
 • Tur med Sandormen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Velkommen til Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt. I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Besøg Skagen, med den unikke natur, de smukke gule bygninger, de mange museer hvor du kan se skagensmalernes ypperste værker, og her hvor Danmark slutter skal du prøve at have en fod i to have på samme tid, nemlig Kattegat og Skagerrak.
Skagen er en af Danmarks mest populære feriebyer. Det skyldes ikke mindst det helt specielle lys der falder over byen; et lys, som fascinerede de berømte Skagensmalere, som for godt 100 år siden flokkedes i byen.

1. dag: Med kurs mod Skagen 

Turen går via Storebæltsbroen, tværs over Fyn og undervejs bliver der ophold ved et cafeteria til frokostpause (ikke inkl.). Derefter fortsættes nordpå forbi Aarhus og Aalborg til Skagen. Her bliver I sidst på eftermiddagen indkvarteret på Foldens Hotel, og aftensmaden serveres.
Bemærk der er ikke er elevator på hotellet. Der er begrænset antal værelser i stueplan - øvrige værelser er på 1. sal samt 2. sal.

2. dag: Byrundtur med guide – Den tilsandede kirke

Dagen starter med en guidet byrundtur, der har fokus på byens historie og livets gang med fiskeri og turisme. Derefter til Gammel Skagen med de mange flotte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder. Denne tur er både med bussen og til fods. På turen kommer I også til Den tilsandede Kirke. Kirken var i sidste halvdel af 1300-tallet den største i Vendsyssel. Sandflugten, som begyndte i det 16. århundrede, nåede kirken i slutningen af 1700-tallet. Menigheden måtte grave sig ind, når der var gudstjeneste. Denne kamp varede til 1795, hvor kirken efter kongelig ordre blev nedlagt. Kun tårnet står tilbage som synligt minde. Derefter er resten af dagen til egne oplevelser i Skagen. Aftensmad på hotellet.

3. dag: Skagen Museum – Skagen på egen hånd

Efter en kort gåtur skal I besøge Skagen Museum, hvor der er arrangeret en rundvisning. Skagens Museum er et internationalt anerkendt museum dedikeret til skagensmalerne, kunstnerkolonien med malere som Krøyer, Anna & Michael Ancher, Tuxen m.fl., der slog sig ned i Skagen i 1800-tallet. Museet er takket være værkerne fra disse kunstnere det mest besøgte museum i Nordjylland i dag.

Derefter er resten af dagen på egen hånd. Nyd stemningen på havnen, eller besøg byens berømte bryghus. Kystmuseet i Skagen er også et besøg værd - som er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Sandormen – Påskefrokost  

Med bussen ud på Grenen og videre med traktorbussen "Sandormen", som bringer jer det sidste stykke helt ud til Danmarks nordligste punkt, hvor havene Skagerrak og Kattegat mødes. Det er en fascinerende oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og det Europæiske fastland og se bølgerne fra de to have slå sammen og brydes over Skagens Rev. Tilbage på hotellet, hvor I skal nyde en dejlig påskefrokost. Tid til hygge og afslapning, før aftensmaden serveres.

5. dag: Råbjerg Mile – Hjemrejse

 Morgenmad på hotellet, hvorefter bussen pakkes. Videre til Råbjerg Mile, som er en af de største vandreklitter i Europa. Omkring 3,5 millioner m3 sand rummer den imponerende, 35-40 m høje sanddynge, der danner en ”miniørken” på næsten 1 km2. Der er også en afstikker til den lille charmerende badeby Kandestederne. Hjemrejse med pause undervejs. 

GRATIS tryghedsgaranti på denne busrejse:

 • Busrejsen kan afbestilles eller ombookes frem til 61 dage før afrejse 
 • Busrejsen skal være med afrejse i perioden 1. januar til 31. december 2022 
 • Du har mulighed for at afbestille eller ombooke én gang, til en anden busrejse i 2022 
 • Ved evt. afbestilling, kræver vi ikke afbestillingsforsikring eller andet 
 • Hvis din nye busrejse er dyrere end den der afbestilles, betales prisforskellen 
 • Hvis din nye busrejse er billigere end den der afbestilles, refunderes prisforskellen 
 • Omkostninger til evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring refunderes ikke 
 • Hvis busrejsen helt, eller delvis er betalt med gavekort, kan disse ikke ombyttes til kontanter