Nytårskoncert - Wienerbal i KB Hallen

Dato for afholdelse

Arrangementet finder sted den 11. januar 2020 kl. 20.00.

Tilbuddet

Gælder til og med den 10. januar 2020, eller så længe billetter haves. 

Rabat

20% ex. gebyr med priser fra 260,00 kr. pr. billet.

Samarbejdspartner

Billetlugen

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Køb billetter

Info om partner

Billetlugen
Tlf.: 70 26 32 67
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få adgang til bestillingslinks og rabatkode. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Spørgsmål

Såfremt du har spørgsmål til billetkøbet, bedes du kontakte Billetlugen på 
 tlf. 70 26 32 67 

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer: Nytårskoncert & Wienerbal i K.B. Hallen den 11. januar – med Silas Holst og Stine Rosengren som værter.

Kom til Wienerbal i KB Hallen

Den 11. januar kl. 19.30 markerer Danmarks Underholdningsorkester det nye år med et festfyrværkeri af en nytårskoncert i K.B. Hallen. Under ledelse af stjernedirigent Ádám Fischer vil orkestret spille valse, tangoer og galopper af komponister som Strauss, Lumbye, Gade og Brahms.

Det er dog ikke blot en aften i musikkens tegn – man kan nemlig også glæde sig til en masse fantastisk dans. Silas Holst, Mille Funk, Morten Kjeldgaard og Jenna Bagge – alle sammen kendt fra Vild med dans – vil på bedste wienermanér danse på scenen til en række af koncertens numre.
 
Aftenens værter er Silas Holst og Stine Rosengren, som kender hinanden indgående fra deres makkerskab i radioprogrammet The Sound of Musical. I fællesskab vil de føre publikum igennem aftenens program på festligste vis.
 
Skulle den medrivende dans på scenen give publikum lyst til selv at komme på dansegulvet, bliver der mulighed for dette efter koncerten. Fra kl. 22 til 23 bydes der op til Wienerbal, og Underholdningsorkestret leverer naturligvis fortsat musikken.
 
Mens salen omdannes fra koncertsal til balsal, vil Silas Holst og de øvrige dansere undervise publikum i de essentielle baltrin.
 
Det bliver en uforglemmelig aften, og alle danseglade danskere opfordres til at kridte danseskoene, tage nytårstøjet på og byde sin partner op til dans.
 
Aldersgrænse: 10 år.