Besøg Naturama

Medlemspris

Fra 88 kr. til 112 kr. Normalpris fra 110 til 140 kr.

Tilbuddet

Gælder for kortholder og en gæst. Ved familiemedlemskab kan man tage to gæster med.

Samarbejdspartner

Naturama
Svendborg

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Naturama
Dronningemaen 30, 5700 Svendborg
Tlf.: 62 21 06 50
E-mail: post@naturama.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Billetten

Rabatten får du ved fremvisning af gyldigt medlemskort.

Billetter købes ved indgangen. Billetten giver adgang til Naturama en hel dag. 

 

 

Tag familien med på Naturama

Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kranhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle. En isbjørn har lagt sig til at sove i en grotte på Naturama. Kan du finde den? 

Særudstilling i 2021 - Dinosaur Familier

Myreboet myldrer af liv og ved hjælp af lugtekasser kan du udforske din egen lugtesans. Der er fokus på dufte. Hvordan bruger dyrene dufte? Hvad bruger dyr dufte til? Hvad med os mennesker, hvordan bruger vi dufte?

Dufte og lugtesansen er helt uundværlig, når mennesker og dyr søger føde, som forsvar, camouflage og ikke mindst, for parringsakten. Og vi mennesker tiltrækker hinanden med dyre parfumer! Hør historierne og stik næsen i dyredufte og dyre dufte…Hvis du tør.

Som noget helt nyt kan du få din helt egen Audioguide med rundt i udstillingen og vælge de historier du gerne vil høre. Det er Corona-venlig formidling!