Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Algebehandling af tag og rensning af tagrender

Få dit flotte tag tilbage med en miljøvenlig tag- og tagrenderensning, der forlænger tagets levetid. Bestil en tid hos Nanostone, der har landsdækkende service uden kørselstillæg. Som medlem af Ældre Sagen får du 28% rabat.

Samarbejdspartner

Nanostone

Medlemspris

Samlet pakkepris på 2.153 kr. for en komplet rens af tag og tagrender. Prisen gælder for et standard parcelhus, op til 200 kvadratmeter. Normalprisen er 2.990 kr., og som medlem af Ældre Sagen får du 28% rabat.

Prisen inkluderer

 • Komplet algebehandling af taget: Fjerner mos og alger med en skånsom behandling, der virker på alle algetyper. Du vil få et synligt resultat efter 2-3 måneder.
 • Nanostone tagrenderens: Rensning af tilstoppede og evt. oversvømmede tagrender med en skånsom og effektiv rens, der bl.a. minimerer risikoen for fugt- og frostskader i din bolig.

Vis på kort

Flere steder
Vis tilbud på kort

Komplet rens af dit tag og tagrender

Med en miljøvenlig rens af tag og tagrender fornyer du tagets liv. En skumbehandling af taget er i dag den foretrukne metode til rensning og vedligeholdelse. Det skyldes, at behandlingen er den mest skånsomme, miljøvenlige og billigste metode for dig at få dit flotte tag tilbage på.
 
En tagrenderens er ikke blot en luksus, men faktisk en vigtig faktor for tilstanden på dit hus. En tagrenderens er bl.a. med til at forebygge fugt- og frostskader.
 

Sådan fungerer behandlingen

Behandlingen virker ved, at vi først og fremmest støvsuger tagrenderne og opsuger alt det skidt og møg, der måtte ligge. Resultatet er en ren og ikke mindst funktionel tagrende, der passer godt på din bolig.

 

Derefter påfører vi et desinficerende skum på taget. Det vil være synligt i 3-5 minutter, mens det arbejder sig ind i taget. Herefter vil det tørre op uden at efterlade nogen synlige spor. Behandlingen er en aktivt virkende proces, hvor skummet gradvist løsner de grønne og sorte algevækster – virkningen ses derfor løbende og forløber over 6-9 måneder.

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Kontakt Nanostone på 22 22 00 20 mandag til fredag fra 8.00 til 13.00.
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen
 • Kontaktoplysninger

  Telefon: 22 22 00 20
  E-mail: info@nanostone.dk

  Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

  Bliv medlem