Foredrag og sang med Peter Mogensen

Spar 20%

Medlemspris inkl. gebyr: 200 kr.
Normalpris: 250 kr.

Foredrag og sangaften

Vært: Peter Mogensen
Gæst: En kendt politiker
Se gæster og datoer herunder.

Samarbejdspartner

Mogens Dahl Koncertsal

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Køb billetter

Info om partner

Mogens Dahl Koncertsal
Adr.: Snorresgade 22, 2300 København S
Tlf.: 7023 0082
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Peter Mogensen & Kristian Thulesen Dahl - 25/10 kl. 20

Peter Mogensen & Inger Støjberg - 22/11 kl. 20

Har du brug for hjælp til bestilling, kan du kontakte Billetlugen på tlf. 70 263 267.

Tag med til foredrag og sangaften i selskab med politisk kommentator Peter Mogensen og hans gæster Nicolai Wammen, Pia Olsen Dyhr, Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg.

Til dette efterår har Mogens Dahl Koncertsal inviteret politisk kommentator Peter Mogensen til at være vært ved fire foredragsaftener, hvor kendte politikere tages under kærlig behandling.

Det er blandt andet poster som personlig rådgiver for Poul Nyrup, ministersekretær for Mogens Lykketoft og direktør for tænketanken Kraka, der har givet Peter Mogensen sin unikke insiderviden om dansk politik. På scenen i Mogens Dahl Koncertsal afslører den økonomiuddannede kommentator imidlertid indblik i betydeligt mere end tørre tal og politisk spin…

Første afdeling består af en politisk dialog, hvor Peter Mogensen taler med en toppolitiker om tidens politiske temaer på sin vanlige direkte måde med et glimt i øjet. I anden afdeling fortæller Peter Mogensen publikum om øvrige temaer i dansk politik, som ikke blev vendt i første halvleg. Det bliver loose, skarpt og sjovt.

Peter Mogensen spiller guitar og Mogens Dahl klaver til kendte fællessange undervejs.

Peter Mogensen & Nicolai Wammen
Onsdag d. 30. august 2017 kl. 20.00 - ca. 22.00

Nicolai Wammen er ægte aarhusianer, ægte københavner og samtidig ægte kosmopolit. Med en barndom, hvor adressen skiftede mellem moderens Aarhus og faderens København, en opvækst og uddannelsestid der blandt andet bragte ham til USA og en voksen karriere der indbefatter poster som aarhusborgmester og europaminister, er verden åben for den populære socialdemokrat, der må tage flyet til Grønland, når han skal besøge sin søn.

Siden 2015 har han bestridt posten som ordfører for Socialdemokratiet, hvor det stadig er internationalt samarbejde og udsyn, der er blandt den uddannede cand. scient pol. og AGF-tilhængers mærkesager.

Peter Mogensen & Pia Olsen Dyhr
Mandag d. 18. september 2017 kl. 20.00 - ca. 22.00

Pia Olsen Dyhr er en af dansk politiks grønne profiler med en fortid i blandt andet Danmarks Naturfredningsforening, og har siddet som minister på både transport-, handels- og investeringsområdet. Siden blev hun partiformand og klima- og energiordfører for SF, da partiet trådte ud af regeringen Helle Thorning-Schmidt i 2014.

Den grønne linje fortsætter i privaten, hvor kaninerne i haven regnes med i brønshøjfamilien. Pia Olsen Dyhr har markeret sig som troende, og beskriver kristendommen som en måde at holde jordforbindelse og skabe ro i en ofte kaotisk verden.

Peter Mogensen & Kristian Thulesen Dahl
Onsdag d. 25. oktober 2017 kl. 20.00 - ca. 22.00

Danmarks næststørste parti ledes af landets mest populære politiker – målt på personlige stemmer ved sidste valg. Kristian Thulesen Dahl, der er født i Brædstrup, var i 1995 med til at stifte Dansk Folkeparti sammen med Pia Kjærsgaard og har siden været en af de bærende kræfter i partiet, som han har været formand for siden 2012.

Kristian Thulesen Dahl læste jura i Aalborg og Aarhus, efter en gymnasietid som musik-sproglig på Tørring Gymnasium. Han bor i Thyregod og repræsenterer Vejlekredsen i Folketinget, hvor han er markant medlem af en lang række nævn og udvalg. Det er ikke mindst via et stort engagement i ældres sociale forhold, han har opnået sin store folkelige popularitet.

Peter Mogensen & Inger Støjberg
Onsdag d. 22. november 2017 kl. 20.00 - ca. 22.00

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg er af kritikere blevet beskyldt for at skabe alt andet end integration med sine ofte opsigtsvækkende udmeldinger om alt fra grænsekontrol til pizzariabaglokaler. Men blandt politiske kommentatorer høres også dyb anerkendelse af nordjydens kommunikative evner. Da Inger Støjberg fejrede sin udlændingestramning nummer 50 med en Othello-lagkage på Facebook udlagde politisk kommentator Søs Marie Seerup det således: ”Det kan godt være, nogle bliver meget stødte af det, men det er også meningen. For der er ikke noget spændende ved et billede, som ikke skaber debat.”

Venstrekvinden er født på landet som datter af en gårdejer og indledte sin politiske karriere i Viborg Amtsråd.