Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Frederiksbergmuseerne - Besøg Møstings Kunsthal

Møstings er en del af Frederiksbergmuseerne. Den lille kunsthal ligger i en klassisk Frederiksberg villa lige ved Frederiksberg Have. Få 20% rabat på en fællesbillet, der gælder til ét besøg på alle 4 museer under Frederiksbergmuseerne.

Samarbejdspartner

Frederiksbergmuseerne

Rabat

Få 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Medlemspris 140 kr. Normalpris 175 kr. Med fællesbilletten får du 10% i museumsbutikken på besøgsdagen.

Fællesbillet

Med en fællesbillet får du ét besøg på hvert af museerne: Cisternerne, Bakkehuset, STORM og Møstings (Møstings har dog fri entré). Fællesbilletten er gyldig i 1 år.

Bemærk

Gælder for kortholder og ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Kørestolsbrugere

Der er ikke elevator på Møstings og dermed ikke adgang til udstillinger (1. sal) og toiletter (kælder) for kørestole og gangbesværede.

Vis på kort

Frederiksberg
Vis tilbud på kort

Besøg Møstings en del af Frederiksbergmuseerne

Samtidskunst under lysekronen. Møstings er en lille kunsthal i en klassisk Frederiksberg villa smukt placeret ved en af indgangene til Frederiksberg Have.

Udstillinger på Møstings

Her kan du opleve skiftende særudstillinger af 2-3 måneders varighed. De smukke herskabelige 1800-tals stuer med højt til loftet, lysekroner og udsigt til Andebakkesøen og Frederiksberg Have er markante udstillingslokaler, som de udstillende kunstnere indtænker og forholder sig til i de skiftende udstillinger. 

Læs mere om de aktuelle udstillinger på Møstings her

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Køb af fællesbillet kan ske på alle 4 museer ved fysisk fremmøde
  • Vis dit gyldige Ældre Sagens medlemskort når du køber billetter

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem