Middelalderen tur-retur

Rabat

20% på entréen, rabatten gælder for kortholder, ved familiemedlemskab begge navne på kortet.

Entrepriser

Voksne 160 kr.
Børn (0-2 år) Gratis
Børn (3-11 år) 90 kr.
Rabatten trækkes ved køb af billetter.

Tilbuddet

Gælder mandag-fredag i perioden
1. maj - 30. september + uge 42.

Samarbejdspartner

Middelaldercentret
Nykøbing Falster

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Middelaldercentret
Ved Hamborgskoven 2-4, 4800 Nykøbing Falster
Tlf.: 54 86 19 34
E-mail: mc@middelaldercentret.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetter købes på Middelaldercentret

Vis dit gyldig Ældre Sagen medlemskort for at opnå rabatten.

Når I ankommer til Middelaldercentret, har I foretaget en tidsrejse. Pludselig er I ikke i 2020, men i det herrens år 1410. Velkommen tilbage i tiden!

Lyde og lugte. Gys og grin. Handel og håndværk. Kastemaskiner og kanoner. Bulder og brag. Middelaldercentret taler til alle sanser og til publikum i alle aldre.

De mange frivillige er klædt i middelalderdragter og alle husene, skibene og handelsboderne er tro kopier af alt det, der var engang. I kommer bogstavelig talt på talefod med historien. Aflæg besøg hos smeden eller væveren og hør dem fortælle historier…

Der er boder, hvor de handlende kan sælge deres varer. Uld-, skind- og smedevarer. Torvekonerne ved, hvad der sker rundt om i middelalderbyen Sundkøbing. De var datidens nyhedsbureauer.

Lige uden for byen finder I galgebakken og gabestokken. Samt den store arena til ridderturneringer. Datidens stadion. Ikke til fodbold, men til drabelige kampe med sværd og lanser.

Når I har set på ridderturneringer, kan I nyde synet af de gigantiske kastemaskiner. De såkaldte blider, når de kaster sten og ildkugler ud over sundet. Det er et vildt syn for både børn og voksne. Glæd jer!

Et stenkast fra middelalderbyen ligger Griffenholm. Der bor Fabeldyrsjægeren. Ham kan man som publikum hjælpe med at indsamle viden om varulven, griffen og alle de andre fabeldyr. Jo, tro og overtro stod side om side i middelalderen. Og de stod stærkt!

Ved siden af Griffenholm ligger Middelaldercentrets teknologipark. Hér kan I afprøve mange af middelalderens geniale opfindelser. Sjovt, spændende og lærerigt for både børn og voksne.

Skulle sulten melde sig, har vi også tænkt på det. Restaurant Den Gyldne Svane byder på et autentisk middelaldermåltid - og i vores kiosk kan I få burgers, pølser med mere. Selvfølgelig kan I også tage jeres egen mad med. Der er stillet borde og bænke op for det samme. 

Middelalderen havde det hele. Det har Middelaldercentret selvfølgelig også!