ZensiZone Elevationsseng

Medlemspris

7.999 kr. for en ZensiZone elevationsseng 120x200 cm. Normalpris 16.998 kr.

Prisen inkluderer

ZensiZone elevationsseng i 120x200 cm. Dobbeltfjedret med vendbar 5-zonet high pocketfjedre og trådløs fjernbetjening. Topmadras med 50 mm latex. 

Andre mål

Fås også i 180x200 cm. Normalpris 27.996 kr.  Nu 13.998 kr. 

Rabat

53% rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Tilbuddet

Gælder fra 1. august til og med 30. september.

Bemærk

prisen er ekskl. ben og gavl, der kan tilkøbes. 

Samarbejdspartner

Møblér

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Find din lokale Møblér

Info om partner

Møblér
Tlf.: 53 36 25 61
Web: Gå til hjemmesiden

Find din lokal Møblér

Find forhandler på www.møbler.dk eller ring til Møblér for oplysning om nærmeste forhandler.  

Få din nye ZensiZone elevation seng leveret til døren. Når du køber denne seng hos Møblér får du leveret den gratis, hvis du er medlem af Ældre Sagen. De sørger for opstilling og tager emballage med retur.

Med en ZensiZone elevationsseng får du de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Sengen er med vendbar 5-zonet high pocketfjedre og polstret træramme samt elevationsbund med 28 lameller. Mod tilkøb er det muligt at vælge en unik 5-zonet high sense+ madras med en kombination af high pocketfjedre og flex+skum. 

Den praktiske trådløse fjernbetjening, gør det nemt at indstille sengens hoved- og fodende og der medfølger en smart opbevaringslomme til fjernbetjeningen samt betrukket madrasbremse til side og fodende og antiskrid, således madrassen ikke flytter sig ved elevering. 

Topmadrassen har 50 mm latex indlæg, der er betrukket med 3D stof på siderne, hvilket giver en behagelig og ventileret liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader. Mod tilkøb er det muligt at vælge "Klimatop" med aftageligt, antibakteriel betræk og temperaturregulerende effekt. Sørger for, at kropstemperaturen holder et naturligt leje.

Sengerammen er betrukket med kraftigt møbeltekstil, hvor du frit kan vælge mellem blå, grå eller sort. Vælg mellem medium eller fast i madraskernen. 

Vi yder 25 års garanti mod ramme- og fjedrebrud, 10 års sætningsgaranti på fjederindlæg, 5 års garanti på motor og 2½ års garanti på forarbejdning og materialer.

Der er 125 dages ombytningsret* på madraskerner i ZensiZoneprogrammet, således man kan ændre hårdheden af madrassen. Ved ombytning opkræves et ombytningsgebyr* på 500 kr.