2 ledningsfri støvsugere

Medlemspris

3.999 kr. for dette pakketilbud inkl. 2 ledningsfri støvsugere.

Prisen inkluderer

1 stk AirRam MK2 støvsuger
1 stk. Multi MK2 støvsuger
1 Carkit til Multi
1 stk. forlængerrør til Multi
2 ekstra filtre

Rabat

1.395 kr. rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Samarbejdspartner

Gtech-shop.dk

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Køb støvsugere

Info om partner

Gtech-shop.dk
Tlf.: 73 70 98 81
E-mail: kundeservice@gtech-shop.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

Sådan gør du: Online bestilling

Klik her og kom til webshoppen

  1. Læg pakken i kurven.
  2. Gå til kassen
  3. Tast dine oplysninger, navn og adresse
  4. I højre side taster du rabatkoden "nemt" hvor du herefter opnår din rabat som medlem af Ældre Sagen.

Ved spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller maile Gtech.

Køb din næste støvsuger hos Gtech-shop.dk. Ingen ledninger, slanger og støvsugerposer. Høj sugeevne, nem anvendelse og lang batteritid. Inkl. udstyr så du nemt og effektivt kan støvsuge på alle gulve, lister, trapper, senge, møbler, biler hvor du ønsker.

Pakketilbud - gør livet lettere

AirRam er den kraftige støvsuger med effektiv sugeevne. Den klarer alle gulvflader, let som en leg. Den har 40 minutters batteritid og det er nok til at støvsuge dit hjem 2 gange på en opladning. Den vejer kun 3,2 kg og så er den selvkørende. Gtech AirRam har vaskbart filter og et specieldesignet støvopsamlingssystem, så det er nemmere at tømme beholderen. Støv og snavs komprimeres i opsamlingsbeholderen i mundstykket for øget opsamlingskapacitet, samtidig med at opsamlingsbeholderen kan tømmes direkte i skraldespanden ved at bevæge skyderen.

Gtech Multi er den lille og lette håndholdte støvsuger. Den vejer kun 1,5 kg og har 20 minutters batteritid. Multi er specielt designet til at støvsuge svært tilgængelige steder i hjemmet. Den er udstyret med en kraftig motor og effektiv luftgennemstrømning, der gør det hurtigt og nemt at støvsuge hjørner, trapper, møbler og selv indtrækket i bilen. Det roterende mundstykke gør det nemt at suge støv og snavs op fra tæpper og betræk - for ikke at nævne støvsugning af trapper. 

Car Kit er din perfekte partner til kampen og nullernænd

De 3 forskellige mundstykker er specieldesignet til at komme i alle kringlede kroge i bil, båd og i hjemmet. De kan bruges til sarte møbler, tastaturer, gardiner og instrumentbrættet i bilen. Gtech har tænkt på alle løsninger med dette kit, så det er kun fantasien som sætter begrænsninger for anvendelsesmulighederne.

Alt dette medfølger:

Blød støvbørste

Lange, bløde børster, der er ideelle til at støvsuge de mere følsomme overflader af et bilinteriør - som instrumentbrættet. Blid nok til at støve af rundt om tv og stereoanlæg og tastatuer og finere møbler.

Fleksibelt sprækkeværktøj

Kommer omkring kringlede kroge og hjørner, som andre værktøjer ikke kan, som imellem bilsæder og ind i dørlommer. Praktisk i hjemmet og hjælper dig med at komme bag radiatorer og imellem køkkenmaskiner.

Lille polstringshoved

Et kompakt møbelværktøj, der er designet til præcisionsrengøring af bilbetræk. Dette værktøj er også ideelt til støvsugning af vanskelige sprækker i sofaen.

Polstret taske

Opbevar dit biltilbehørssæt tæt ved hånden med et specialfremstillet polstretui. Denne taske er også stor nok til at holde alle dine Multi's originale tilbehør og andre dele, så du bliver ikke efterladt at jage rundt for nogle løse stykker, når det kommer til rengøring af interiør.

Forlængerrør

Forlængerrøret er på 36 cm og er perfekt til at nå spindelvæv i loftet og fodlister rundt i hele huset.

ALT dette får du i en Totalpakke specielt lavet til Ældre Sagens medlemmer.

Pakken leveres samlet og klar til brug. Der medfølger en dansk brugervejledning. Der er gratis fragt, samt personlig kundeservice, hvis du har brug for hjælp. 

Gtech's kerneværdi er 30 dages pengene-tilbage-garanti. Det betyder, at du kan købe pakken og prøve alle produkterne i 30 dage, er du ikke tilfreds sender du produkterne tilbage med det medfølgende gratis returlabel og får ALLE dine penge tilbage - Uden diskussion!