Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Tilbud på højbede og plantekasser

Med dekorative plantekasser fra Land Højbede får du en flot have med bede til alt det grønne, du drømmer om! Få 10% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Land Højbede

Rabat

10% på alle højbede og altankasser.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Tilbud på højbede og plantekasser

Med dekorative plantekasser fra Land Højbede får du en flot have med bede til alt det grønne, du drømmer om!


Højbede og plantekasser til små og store haver

Land Højbedes flotte højbede og plantekasser i træ og metal gør det nemt at opbygge smukke og funktionelle haverum, hvad enten det er i den store villahave, det fælles gårdmiljø eller på den lille altan. De kan bruges til krydderurter, grøntsager og blomster eller som ramme om buske og træer. 


Nem og fleksibel løsning, bredt udvalg

Alle højbede og plantekasser fra Land Højbede bygger på et enkelt modulprincip. De opbygges af moduler i forskellige længder, som kan sættes sammen til bede i mange forskellige størrelser og kombineres med tilbehør som sneglekanter mod dræbersnegle, espalier til klatreplanter, bænke eller siddepladser og hjul, som gør det let at flytte rundt på planterne.


Vælg mellem forskellige materialer:

  • Højbede i træ
  • Højbede i jern
  • Højbede i Cortenstål
  • Plantekasser i galvaniseret stål
  • Sorte plantekasser

Udvalget rummer blandt andet:

  • Højbede på hjul
  • Højbede med sneglekanter
  • Plantekasser med espalier
  • Indendørs plantekasser
  • Bænke og sæder

Fordele med højbede og plantekasser

Der er mange fordele ved højbede og plantekasser. Ved at hæve jorden op får man en bedre arbejdshøjde, så det bliver nemmere at luge. Samtidig bliver jorden varmere, fordi solen også rammer siderne. Det er muligt at lave flotte og praktiske opdelinger af afgrøderne eller havens rum. Og så gør plantekasser det muligt at skabe grønne miljøer stort set overalt - selv på et hustag eller i en baggård.


Om Land Højbede

Land Højbede startede i 2003 i Det Gamle Mejeri i Brande. Startskuddet var en god ide til at lave flotte højbede i jern, der var nemme at samle og kunne bruges til pryd- og køkkenhaven. Siden er mange nye produkter kommet til, driften er flyttet til lokaler på Amager og en ny generation har overtaget familievirksomheden, men kernen i Land Højbede er stadig den samme: et ønske om skabe smukke og holdbare produkter til uderummet med sans for kvalitet, tradition og design.
 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 63 61 72
E-mail: info@landhave.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem