Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Tilbud på Højbede og altankasser

Rabat

10% på alle højbede og altankasser

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Samarbejdspartner

Land Højbede
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Land Højbede
Tlf.: 23 63 61 72
E-mail: info@landhave.dk
Web: Gå til hjemmesiden

 

Indtast din medlemsnummer

Få adgang til bestillingslink og rabatkode ved at indtaste dit Ældre Sagens medlemsnummer. Herefter får du adgang til webshoppen, hvor rabatten er fratrukket når du lægger varer i kurven.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

 

Om Land Højbede

Land Højbede startede i 2003 i Det Gamle Mejeri i Brande. Startskuddet var en god ide til at lave flotte højbede, der var nemme at samle og kunne bruges til pryd- og køkkenhaven. Nu holder vi til på Amager med over 70 produkter og 500 varianter, som de har udviklet over årene. Fælles for alt, hvad Land Højbede laver, er ønsket om skabe smukke og holdbare produkter med sans for kvalitet, tradition og design.

Nem og fleksibel løsning

De forskellige højbede og plantekasser i træ og metal gør det nemt at opbygge smukke og funktionelle haverum, hvad enten det er i den store villahave, det fælles gårdmiljø eller på den lille altan. De kan bruges til krydderurter, grøntsager og blomster eller som ramme om buske og træer. Alle højbede og plantekasser bygger på et enkelt modulprincip. De opbygges af moduler i forskellige længder, som kan sættes sammen til bede i mange forskellige størrelser og kombineres med tilbehør som sneglekanter mod dræbersnegle, espalier til klatreplanter og hjul, som gør det let at flytte rundt på planterne.

Fordele med højbede og plantekasser

Der er mange fordele ved højbede og plantekasser. Ved at hæve jorden op får man en bedre arbejdshøjde, så det bliver nemmere at luge. Samtidig bliver jorden varmere, fordi solen også rammer siderne. Det er muligt at lave flotte og praktiske opdelinger af afgrøderne eller havens rum. Og så gør plantekasser det muligt at skabe grønne miljøer stort set overalt - selv på et hustag eller i en baggård.