kroophold i Sønderborg

Kroophold i Jylland

Jylland gemmer på mange skatte, som er værd at udforske lidt nærmere.

Ældre Sagen samarbejder med en håndfuld udvalgte kroer i Jylland, som du kan booke med op til 25% i rabat. Så kan du udforske de dele af Jylland, som du måske ikke kender så godt. Du kan også bare læne dig tilbage og nyde de naturskønne omgivelser, som kroerne ligger i. Det er sundt for sjælen.

Tag på miniferie i Jylland, du får altid gode tilbud som medlem af Ældre Sagen

Ophold på Gram slotskro

Drømmer du om et kroophold i idylliske omgivelser, så bør du se nærmere på vores tilbud om et ophold på Gram Slotskro. Gram kro ligger i et smukt og naturskønt område. Slotskroen stammer helt tilbage fra 1673, og selv om den er blevet restaureret efter en brand fornemmer man stadig historiens vingesus i den gamle kro.

Med er kroophold i Gram i Sønderjylland får du rig mulighed for at udforske den skønne natur, som slotskroen er i bygget i. Først og fremmest skal du besøge slotsparken, som ligger lige bag kroen. Herudover befinder du dig tæt på Gram storskov, hvor der er rig mulighed for at få lidt frisk luft, inden smagssanserne skal forkæles i kroens restaurant.

Kommer du i bil kan du under opholdet også køre en tur forbi Ribe og opleve den smukke domkirke, og så skal du selvfølgelig besøge Baron Wedels Hus i Gram. Der er masser af muligheder for både at være aktiv og slappe af på et kroophold i Sønderjylland.

Booker du dit ophold på Gram slotskro kan du se frem til:

  • Friske bobler på værelset ved ankomst
  • 2 overnatninger i "Fløjen"
  • Morgenmad begge dage
  • 2-retters menu på ankomstdagen
  • Lækker 3-retters menu på dag nr. 2

Du kan se vores tilbud til Gram slotskro her 

Kroophold ved Rold skov i Nordjylland

Du har også mulighed for at besøge det nordlige Jylland på et kroophold. St. Binderup kro ligger godt placeret tæt på Rold Skov, så der er rig mulighed for at nyde en af Danmarks største skove. På St. Binderup kan du nyde et kroophold, der inkluderer morgenmadsbuffet og en lækker 3-retters aftenmenu.


Hvis du vil kombinere naturoplevelser i Rold Skov med en byoplevelse, ligger Aalborg ikke langt fra kroen. Aalborg byder på en hyggelig gågade og et nyrenoveret havneområde. Hvis du vil vide mere om St. Binderup kro og se vores tilbud på et kroophold, kan du læse mere her.

Opholdet på St. Binderup kro inkluderer:

  • Overnatning
  • Stor morgenmad
  • Kaffe og kage
  • 3-retters middag

Kroferie i Jylland er ren idyl

Hvordan ved du, om et kroophold er noget for dig? Hvis du har lyst til at slappe af i omgivelser, hvor det kan føles som tiden står stille og hvor årstallet måske er skruet lidt tilbage, så er et kroophold afgjort noget for dig.

Et kroophold er mere idyllisk og vil ofte ligge mere i naturvenlige omgivelser end mange hoteller. Der er ofte ikke plads til helt så mange gæster, og derfor vil et kroophold ofte føles mere intimt og hjemligt.

Ældre Sagen samarbejder med flere kroer på det jyske fastland, og vi er stolte af at kunne give vores medlemmer gode rabatter på nogle af Jyllands hyggeligste kroer. Vil du se nærmere på vores samarbejdspartnere, så klik på miniferie og kroophold nedenfor.

Find tilbud på miniferie og kroophold

Sidst opdateret 24.02.2021