Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Fester og selskaber med stilfuld elegance

Lej Hotel Fakkelgaarden for op til 60 kuverter og få et brag af en fest med overnatning. Spar op til 20% på din næste fest.

Samarbejdspartner

Hotel Fakkelgaarden

Rabat

Fra 10% på selskabspakker, alt efter ledig kapacitet og sæson, når du lejer Hotel Fakkelgaarden.

Medlemspris

Fuld pakke med fest, overnatning og morgenmad for ca. 60 kuverter 126.000 kr.

Ekstra kuverter

1.399 pr. ekstra kuvert.

Tilbuddet

Gælder for et selskab på op til 60 kuverter, når du bestiller til 2022.

Tilbud gives ved ledig kapacitet/sæson og under hensyn af ferielukket tidsrum, som fremgår af Fakkelgaardens hjemmesiden.

Bemærk

Send en forespørgsel via mail for at aftale en uforpligtende snak om dine ønsker med deres eventplanlæggere. Oplys, at du er medlem at Ældre Sagen allerede ved din forespørgsel. 

Vis på kort

Kruså
Vis tilbud på kort

Selskabspakker

Uanset, om du planlægger en bryllupsfest, et sølvbryllup, en (rund) fødselsdag, eller blot er i festhumør, kan du tage udgangspunkt i nedenstående selskabspakke.

Lej hele Fakkelgaarden

7 TIMER - Perfekt til de helt store festdage med eneret på hele hotellet, restauranten og terrassen.
  • Aperitif
  • 3-retters gourmetmenu
  • 3-retters vinmenu
  • Kaffe & te
  • Fri øl, vand og vin
  • Natmad
  • Opdækning, blomster, lys og menukort
  • Alle 26 værelser inkl. morgenmad

Det er naturligvis muligt at tilpasse indholdet individuelt og supplere/opgradere pakken med fx. ekstra retter, fri bar eller noget helt tredje.

Lad festlighederne begynde

På Fakkelgaarden elsker de festlige lejligheder! Så længe de har eksisteret, har de dannet ramme om utallige af livets store og små fester og afholdt selskaber i alle tænkelige former.

På Fakkelgaarden er du og dine gæster derfor i de bedste hænder. Fakkelgaardens erfaring og “festglæde” kommer dig til gode og er din sikkerhed for, at alt forløber som aftalt og ønsket, når du betror Fakkelgaarden at afholde din fest.

Flotte lokaler og smuk udsigt

Med fem forskellige festlokaler kan de altid tilbyde jer de bedste omgivelser til jeres fest. Lokalerne har forskellig størrelse, og det største kan rumme op til 80 personer. Hvis der er brug for yderligere plads, hjælper de gerne med at formidle et festtelt, som kan opstilles på vores grund. 
Fakkelgaarden ligger placeret helt ud til Flensborg Fjord og fra deres store have med terrasse får I den skønneste udsigt over Fjorden. Hvis vejret tillader det, så kan I nyde udsigten på terrassen, mens I tager imod jeres gæster og nyder en velkomstdrink.

Skræddersyet perfektion med stil

Udgangspunktet for et vellykket festligt arrangement er naturligvis altid vores chefkoks udsøgte gourmetmenuer og sommelierens nøje afstemte vinmatch – serveret af vores erfarne og opmærksomme tjenere. 

De har forberedt tre selskabspakker med eksempler på, hvordan rammerne omkring din fest kunne se ud. Men i sidste ende er det naturligvis kun din fantasi, der sætter grænser for din drømmefest. 

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 74 67 83 00

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem