Sensommer i Toscana og Rom

Medlemspris

5.598 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

enkeltværelsestillæg

500 kr. pr. person.

tilkøb

Diverse entréer på besøgsstedet. 

afbestilling

Afbestillingsforsikring 360 kr.  

afrejse

Den 19.10 - 27.10, fra Jylland, Fyn og Sjælland.

Samarbejdspartner

Gislev Rejser

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Gislev Rejser
Tlf.: 62 29 12 10
E-mail: gislev@gislev-rejser.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Påstigningsmuligheder: 
Jylland: Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers, Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia,  Kolding, Vamdrup, Haderslev, Aabenrå og Padborg.

Fyn: Nyborg, Odense og Middelfart.

Sjælland: København, Slagelse, Ringsted.

Du bedes være opmærksom på, at der skiftes fra opsamlingsbus til destinationsbus i Vamdrup, og at der først holdes en spisepause efter Vamdrup. Der er også mulighed for at parkere gratis på aflåst P-plads i Vamdrup, Koldingvej 7 – 6850 Vamdrup, hvor der også er toiletfaciliteter. 
Der udleveres en kode ved bestilling.

Rejs med Gislev Rejser til Italien. Oplev det charmerende Toscana og Lazio. Afrejse fra Jylland, Fyn og Sjælland.

Festlig busrejse til det dejlige Toscana, der lokker med et væld af spændende oplevelser, hvor hver dag byder på ny højdepunkter med inspirerende byer og skøn natur. Med udgangspunkt i den kendte kurby Chianciano Terme skal du opleve skønne Firenze med dansk lokalguide, skønne Cortona og den maleriske Pienza med den berømte Pecorino ost. Der bliver også tid til en heldagsudflugt til Rom, hvor du vil opleve mange af byens store seværdigheder.

Det hele krydres med vin til maden hver aften i Italien, en hyggelig toscansk aften på en nærliggende vingård. Sidst men ikke mindst skal vi til vinsmagning hos danske Janne på Azienda Fornacina, hvor du kan smage på de skønne Brunello vine. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt.

1. – 2.  dag. Udrejse gennem naturskønne landskaber.
Tidlig afrejse fra Danmark og via Hamburg til overnatning og aftensmad i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej. Næste morgen fortsætter rejsen igennem Østrig, forbi Bologna og Firenze. Du oplever flotte afvekslende landskaber på vejen og bliver indkvarteret i Chianciano Terme på vores gode hotel, hvor du skal bo de næste 6 nætter.

3. – 7. dag. Udflugter:
Toscanas hovedstad – Firenze. Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by, som blev grundlagt ca. år 100 f. Kr. Du ser mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken Santa Maria del Fiore, Dåbskapel¬let, Uffizi-galleriet og den gamle guldsmedenes bro Ponte Vecchio. Byrundtur til fods i den gamle bydel med Gislevs rejseleder og dansk lokalguide. Udflugt er inkluderet ekskl. entreer.

Rom – en af Europas smukkeste byer. Byrundtur med dansk lokalguide i ”Den Evige Stad”. Her ser du nogle af de helt store seværdigheder som, Colosseum, Forum Romanum, Piazza Venedig, Trevifontænen og Den Spanske Trappe. Dagen er fyldt med historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser. En spændende udflugt. Udflugt er inkluderet ekskl. entreer.
 
Markedsdag i Chianciano Terme. Der er planlagt en fridag om onsdagen, hvor der er markedsdag. Du kan evt. bruge formiddagen på at besøge det lokale marked. Der er også mulighed for at besøge termalbadene eller en tur i det flotte Aqua Santa. Der bliver også tid til ren afslapning eller nyde en kop cappuccino på den lokale cafe. 

Cortona og rundt om Trasimeno-søen. Der venter en dejlig dag med mange ”grønne” oplevelser. Vi kører ad de små veje til Cortona – en af hoved- byerne i det gamle Etrurien med udsigt over Val di Chiana. Der findes mange gamle stræder og flotte udsigter samt mange små butikker i denne hyggelige by. Udflugt er inkluderet ekskl. entreer.

Toscansk aften på vingård. En aften kører vi ud til typisk lokal vingård, hvor vi i hyggelige omgivelser får en lækker toscansk menu men vin ad libitum. Musik og god stemning gør denne aften til et populært arrangement. Inkluderet.

Pienza og vinsmagning Udflugt til den maleriske by Pienza, der blev grundlagt af Pave Pius II. Pienza er en udsøgt renæssanceby med meget smuk arkitektur og byen er opført på Unesco’s ”Verdensarv-liste” som bevaringsværdig. I modsætning til mange af de andre bjergbyer er Pienza plan at færdes i og symmetrisk opbygget. Byen blev anvendt ved TV-optagelser til serien ”Bryggeren”. 

Pienza er også kendt for sin ”Pecorino-ost” – lagret fåreost. Herefter besøger vi en af de mange typiske vingårde, som præger området.  Vingården Azienda Fornacina´s danske værtinde Janne fortæller om vinfremstilling og du får lejlighed til at smage på vinene og mulighed for at købe den lokale vin. Udflugt er inkluderet eksklusiv vinsmagning.
 
8. – 9. Dag. Hjemrejse til Danmark.
Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Turen går atter gennem Østrig til Sydtyskland for overnatning. På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen med mange flotte oplevelser i bagagen.

Prisen inkluderer

  • 4-Stjernet  komfortabel bus
  • Godt hotel i Italien
  • 8 x morgenmad
  • 8 x middag  heraf 6 aftener med vin til maden i Italien
  • alle udflugter ( Rom, Firenze, Pienza, Cortona, Vingårdsbesøg) ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder fra start til slut.