Modne kvinder fra forlaget Heatherhill

Rabat

100 kr. pr. bog. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

199 kr. pr. stk.

Samarbejdspartner

Forlaget Heatherhill
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Forlaget Heatherhill
Tlf.: 21 22 23 64
E-mail: kontakt@forlaget-heatherhill.dk

Bestil bogen

Bestil "Modne Kvinder" på

www.forlaget-heatherhill.dk 

Sådan gør du

1. Læg bog i kurven, klik på køb.

2. Klik på kurven i øverste venstre 
hjørne.

3. Indtast rabatkoden SAGEN20 i 
nederste venstre hjørne i feltet 
rabatkode, hvorefter rabatten 
fratrækkes.

4. Gå til betaling. 
I bogen ’Modne Kvinder’ fortæller 24 kendte danske kvinder i alderen 50 til 83 i hudløst ærlige samtaler om livet efter de 50.

De deler i samtalerne med bogens forfatter Bo Østlund generøst ud af mere end 1500 års samlet livserfaring i et værk om kærligheden, begæret, mændene, børnene, følsomheden, karrieren, selvværdet, forfængeligheden, ungdomsfikseringen, singlelivet, parforholdet, skilsmisserne, overgangsalderen, kroppens forfald, alderdommen, troen, døden - og meget, meget mere.  

Det er samtaler uden filter fyldt med visdom og selverkendelse om glæder og sorger, forventning og angst, drøm og virkelighed, krig og kærlighed - og om livets dans med engle og dæmoner. ’Modne Kvinder’ er årets mest overraskende bog, og det er den perfekte gave til din mor, din søster, din veninde – eller til dig selv.    
 
I ’Modne Kvinder’ deltager bl.a. Hella Joof, Anne Dorte Michelsen, Jytte Abildstrøm, Vibeke Windeløv, Majbritte Ulrikkeholm, Anette Støvelbæk, Mette Bock og Lisbet Dahl.

’Modne Kvinder’ er efterfølgeren til den anmelderroste bestseller ’Modne Mænd’.
I bogen – som bl.a. har fået fem hjerter i Politiken - fortæller eventyreren og forfatteren Troels Kløvedal for første og eneste gang om sin dødelige sygdom, og blandt de øvrige medvirkende er Ib Michael, Poul Nesgaard, Hans Engell, Flemming Jensen, Lars Lilholt, Søren Østergaard, Flemming Pless, Peter Aalbæk, Lars Muhl og Allan Olsen.

Læs alt om ’Modne Mænd’, mød alle deltagerne, check de mange gode anmeldelser og anbefalinger, se videoer med de medvirkende og meget mere på www.modnemaend.dk

Forfatteren til de to spændende værker, Bo Østlund har tidligere udgivet 20 bøger om kendte og ukendte danskere, og de handler alle om menneskers skæbner og drømme.