Ferie alene - Øhop i Vadehavet 4 dage

Medlemspris

4.299 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 4.799 kr.

Opsamling Sjælland

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse.

Afrejse

Den 8. maj. Hjemkomst: 11. maj 2022.

Opsamling Fyn

Nyborg, Odense og Middelfart.

Opsamling Jylland

Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle, Fredericia og Kolding.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Ferie i udlandet

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk

bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

 

Rabatkode

Ved booking benyt kode: ÆS-ALENE
Prisen inkluderer 
 • Busturen i 4-★★★★ turistbus
 • 3 x overnatninger,
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • Guidet tur på Rømø 
 • Biltog til/fra Sylt
 • Guidet tur på Sylt
 • Færge til/fra Föhr
 • Ø-rundtur på Föhr
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ø-hop i Vadehavet, 4 dage

Oplev vadehavsøerne Rømø, Sylt og Föhr – sammen med andre der også rejser alene. Man bliver indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

RØMØ

Rømø er en naturperler, øen er en af vadehavsøerne ud for den danske vestkyst. Uden for sæson bor der 650 mennesker på øen, men i feriesæsonen kan der bo mange tusinder på øen. At komme til Rømø er ikke noget problem, da der er blevet bygget en dæmning som er så høj at vandet ikke når op på vejbanen, så der er altid mulighed for at køre til Rømø.

SYLT

12 skønne landsbyer fordeler sig over Sylt, og sammen rummer de alt, hvad denne fantastiske ferieø byder på. Nogle forelsker sig i de blomstrede og frodige, grønne områder, mens andre er mere til de små, hyggelige stråtækte huse eller shopping og strandpromenader. Selvom Sylt ikke er en stor ø, er der her alt, hvad hjertet kan begære.

FÖHR

Kilometervis af hvide sandstrande, smuk, grøn natur, mildt klima og masser af dejlige traditioner – alt dette er Tysklands næststørste ø i Nordsøen: Föhr. I midten af den Slesvig-Holstenske Nationalpark Vadehavet ligger øen Föhr, der med flere end 8.500 arrangementer om året tilbyder en ekstraordinær og mangfoldig oplevelse.

1. dag: Fælles frokost - Rømø

Opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sættes kurs mod Rømø. Undervejs nyder I en god frokost. Turen forsætter til Rømø. På vej over den ca. 9 km lange dæmning til Rømø, tegner der sig endnu et indtryk af Vadehavet. Her er man midt i Vadehavet, uden at fuglene ænser dig.

Som optakt til besøget ved Sct. Clemens Kirke gennemgås lidt af Rømøs historie. Først kommer I på en rundtur på kirkegården, hvor I skal høre om, hvad kommandørstenene – gravsten sat over kaptajner på hval- og sælfangerskibe i Ishavet – fortæller om øens storhedstid. I besøger også den store strand, som Rømø er kendt for. Videre til hotellet i den tyske by Niebüll. Indkvartering samt aftensmad

2. dag: Med biltoget til Vadehavets eksklusive ferieø Sylt

Efter morgenmaden kommer I med biltoget mod Sylt. Turen går over den 11 km lange Hindenburgdæmning, som forbinder det tyske fastland med Sylt. På en guidet ø-rundtur, skal I se og opleve den spændende vadehavsø, som er tyskernes mest eftertragtede ferieø, med mange smukke friserhuse, og et stort fredet område med en kæmpe vandreklit.

Fælles frokost i hovedbyen Westerland. Sylt har omkring 27.000 indbyggere, mens omkring en million gæster årligt besøger øen med den imponerende 40 km lange badestrand. Langs øens østkyst kan man opleve Vadehavet, der blev udpeget som UNESCO verdensarv i 2009 for sit landskab, sin dynamik og biologiske mangfoldighed. Sidst på eftermiddagen tager I med biltoget tilbage til Niebüll. Efter endnu en oplevelsesrig dag, nydes aftensmaden på hotellet.

3. dag: Föhr

Morgenmad på hotellet. Derefter går turen mod Dagebüll, hvorfra I skal med færgen til Föhr, som er den næststørste tyske ø i Vadehavet og den femtestørste i Tyskland. Øen har 16 småbyer, omkring 9.000 indbyggere og en 15 km lang sandstrand. Föhr rummer charmerende landsbyer, diger og millioner af trækfugle. Den danske Kong Christian VII og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere et sommerresidens på øen, hvor bl.a. H.C. Andersen ferierede.

Når I ankommer til øen, venter der jer en spændende ø-rundtur. Turen varer ca. 2 timer. Herefter bliver der tid på egen hånd til frokost i Wyk, hvor der er et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Tag evt. en slentretur langs den smukke strandpromenade. Sidst på eftermiddagen sejler I med færgen tilbage til Dagebüll, hvorfra bussen bringer jer til hotellet hvor aftensmaden nydes.

4. dag: Møgeltønder – Højer Sluse

Efter morgenmaden forlades hotellet for denne gang. Videre til den idylliske landsby Møgeltønder, som har en af Danmarks smukkeste hovedgader. Forbi Schackenborg Slot, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim har været bosiddende fra 1995-2014.

Derefter bliver der et kig ind i Møgeltønder kirke med den meget specielle udsmykning. Derfra til Det Fremskudte Dige ved Højer Sluser. Dette dige blev etableret efter at området har været ramt af stormflod flere gange. Fælles afslutningsfrokost - herefter fortsætter turen til jeres hjembyer. I kan forvente at være hjemme i løbet af aftenen – efter 4 dejlige dage med mange nye oplevelser.