Ferie alene - busrejse til Slettestrand

Medlemspris

3.999 kr. pr. person i enkeltværelse.

Opsamling

København, Høje Taastrup, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Middelfart,Fredericia, Vejle, Horsens (Lund), Skanderborg og Aarhus.

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Afrejse 21. juni UDSOLGT.
Ny afrejse 14. juni - hjemkomst 17. juni 2020.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Klik her og bestil rejsen

Eller på telefon: 70 20 18 47
Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30.

Rabatkode

Brug aftalekode: ÆS-JUNI når du bestiller

Rejs med Egons Rejsebureau til Slettestrand i 4 dage, oplev det smukke Nordjylland sammen med andre der også rejser alene.

Ferie alene - i fællesskab

Ta’ med på denne unikke busrejse, hvor du sammen med andre, der også rejser alene, kan opleve det naturskønne Nordjylland. Man bliver indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på. Nyd den brede sandstrand med Blåt Flag, som er afskærmet af lave klitter. Derfor er det heller ingen overraskelse, at TV2's Badehotellet er optaget her.

Kystfiskerne i Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for Slettestrand er noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i funktion, beliggende i et dejligt naturområde.

1. dag: Udrejse til Slettestrand – Ryå Is

Opsamling på Sjælland og Fyn, samt i Jylland. Udenfor Aarhus nyder I en god dansk frokostbuffet. Videre nordpå, hvor I skal besøge Aabybro Mejeri – også kendt som Ryå Is. Her får I en rundvisning, samt smager på den gode is. Aabybro Mejeri er et af Danmarks ældste mejerier. Den daværende produktion bestod primært af ost, mælk og smør.

I dag er Aabybro Mejeri privatejet og i 1990 valgte mejeriet at udvide deres sortiment, og begyndte derfor at fremstille flødeis. Isen skulle naturligvis have navnet Ryå Is, som en hyldest til mejeriets lange historie ved Ryå. Derefter til Slettestrand, hvor I alle indkvarteres i enkeltværelser. Senere serveres aftensmaden.

Hotellet har den perfekte beliggenhed i det gamle fiskerleje Slettestrand ved Svinkløv kun 10 minutters gang fra Jammerbugten og Vesterhavet, der er kendt for sine lyse, hvide og brede strande. Velkommen til Ferie Alene i Fællesskab ved Slettestrand.

2. dag: Nationalpark Thy – Jesperhus Blomsterpark

Morgenmad på hotellet. Først skal I til Nationalpark Thy, hvor der venter en guidet bustur. Den vestlige del af Thy er formet af århundreders sandflugt og rummer i dag store nationale og internationale naturområder i form af kyst, klitter, klitheder, søer og klitplantager. Hertil kommer et spændende og værdifuldt samspil mellem kulturhistorie og natur, som er en bærende del af ideen om en nationalpark i Thy.

Nationalpark Thy strækker sig fra fyret i Hanstholm i nord til Agger Tange i syd og bliver mod øst afgrænset af landbrugslandet. I området møder arktiske og sydeuropæiske naturtyper hinanden. Klithederne er af europæisk betydning og har mange dværgbuske, men relativt lidt lyng. Sidst på turen rundt i Nationalparken, nydes en god frokostpakke.

Videre til Limfjords øen Mors, hvor I skal besøge Jesperhus Blomsterpark. I Skandinaviens største blomsterpark er der fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer. Tag en afslappende tur med toget ”Jernhesten”, som kører rundt i parken, besøg ”Inspirationshaven”, der er anlagt langs Danmarks længste vandfald. Her kan I finde inspiration og idéer til egen have.

Oplev også H.C. Andersens eventyrhave med figurer fra de kendte eventyr. Eftermiddagskaffe med kringle og lagkage nydes i parkens cafeteria. Tilbage i bussen, hvor I tager med Feggesund færgen over Limfjorden, og videre til hotellet hvor aftensmaden serveres.

3. dag: Badebyen Blokhus – Skulpturparken Blokhus – Sankthans Aften

Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde stemningen ved Slettestrand og ikke mindst den smukke natur i området. Derefter til Skulpturparken Blokhus, hvor I ser de unikke kunstværker for millioner af kroner, nogle fra tidligere sæsoner, men også rigtig mange nye skulpturer. Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze.

Fælles frokost, hvorefter vi tager på opdagelse i den kendte badeby Blokhus, hvor I også besøger den brede sandstrand som er en helt naturlig del af oplevelsen. Gå en tur langs Vesterhavet året rundt, og oplev de karakteristiske hvide badehuse, der i sommerhalvåret skaber en helt særlig klassisk badestemning mellem Blokhus og Løkken. Blokhus er fyldt med alsidige naturoplevelser.

Tilbage på hotellet, hvor aftensmaden nydes. Om aftenen er der mulighed for at opleve sankthansbål på stranden, som er en helt unikt – der er lagt op til en smuk sommeraften.

4. dag: Aggersborg – Røverstuen – Hjemrejse

Morgenmad, og derefter forlades Slettestrand for denne gang. Derefter til Svinkløv, som I kan se udefra. Videre mod Limfjorden, hvor der bliver et kort stop ved Aggersborg, som er den største af Harald Blåtands i alt fem danske ringborge fra vikingetiden. Som besøgende på stedet fascineres man af den helt unikke udsigt over datidens trafikale knudepunkt, Limfjorden.

Turen fortsætter til Rebild, hvor frokosten nydes på Restaurant Røverstuen. På Røverstuen lægges der stor vægt på historie, hygge og tid - forstået på den måde, at tiden går lidt langsommere, når man sidder i et af de hyggelige lokaler med de store fortællende malerier, som tilsammen fortæller historien om røverne fra Rold. Efter frokost går turen igen mod hjembyerne, efter en dejlig ferie i det Nordjyske – krydret med nye oplevelser og indtryk. Videre mod Sjælland, med pause undervejs, inden hjemkomst i løbet af aftenen.

Prisen inkluderer

 • Busturen i 4-★★★★ turistbus
 • 3 x overnatninger i enkeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 4 x frokost
 • 1 x kaffe/the kringle & lagkage
 • Besøg på Ryå Is (Aabybro Mejeri)
 • Guidet tur i Nationalpark Thy, Entré: Jesperhus Blomsterpark
 • Entré: Skulpturparken Blokhus
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden