Ferie alene - Rhodos

Medlemspris

5.499 kr. pr. person i egen lejlighed. Normalpris op til 6.874 kr.

Tilkøb

Morgenmadsbuffet fra 980 kr. 
Sunprime Inclusive "uden frokost" fra 2.260 kr. 
Sunprime Inclusive "med frokost" fra 2.790 kr.
Sunprime "all inclusive" fra 4.390 kr.
Læs mere under bestil rejsen.

Afrejse

Fra Billund 19. april kl. 06.00. Hjemkomst ugen efter kl. 14.25.

Fra Billund 26. april UDSOLGT

Fra København 19. eller 26. april kl. 07.10. Hjemkomst ugen efter kl. 02.20. 

Samarbejdspartner

SPIES

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bestil rejsen

Info om partner

SPIES

Bestil rejsen

Bestil rejsen ved at udfylde bestillings-formular. Formularen er aktiv fra 2. december 2019.

Klik her for at komme til formularen

eller direkte hos Spies på 70 70 10 51 
(mandag til fredag kl. 10.00-16.00). 

 

Sunprime er Spies’ egne hoteller og en utrolig dejlig måde at holde ferie på. Her er kun voksne - og en skøn ro, hvad enten du går ned til poolen og palmerne, deltager i den gratis motion eller slapper af med god mad.

Ferie alene - I fællesskab

På denne rejse med Spies til Rhodos kan du glæde dig til afslapning, herlige græske varmegrader og hyggeligt samvær med andre, der også rejser alene.

I 1960'erne var hotellet, der dengang hed Miramare Wonderland, et yndet tilholdssted for internationale kendisser, bl.a. har Jackie Kennedy boet her. Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området, og her er masser af plads til dig, der ønsker at slappe af i fred og ro.

På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune (badning ikke tilladt) med flere små afsatser, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over havet. På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalows. Alle har aircondition og balkon eller terrasse. Da hotelområdet er stort, er der varierende afstande til poolen fra værelserne. Hotellet har et dejligt poolområde, og den store pool er omkranset af liggestole og parasoller.

Ligesom på Spies' øvrige Sunprime-hoteller kan du nyde lækker mad i restauranterne og deltage gratis i holdtræning ledet af deres uddannede instruktører. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, anbefaler Spies, at du under dig selv en velgørende behandling i Sunprime Spa. I området omkring hotellet ligger souvenirbutikker og lokale forretninger samt flere restauranter med både græsk og international mad.

Klik og læs mere om hotellet

Ferie alene

Du rejser alene med mulighed for fællesskab med andre, der også rejser alene. Foruden velkomstmiddagen og halvdagsudflugten er der ikke noget dagsprogram, men Spies opfordrer selvfølgelig til, at man er sammen i den udstrækning, man har lyst til. Det kan være, at I selv vil arrangere nogle flere udflugter eller middage, hvor I spiser sammen. Guiderne på rejsemålet hjælper altid gerne med gode råd, tips og idéer. Alle deltagere bor på samme hotel og har eneværelse uden, at det koster ekstra – det sørger vi for. Til gengæld kan Spies ikke garantere, at I bor tæt på hinanden. Det bestemmer hotellet selv og afhænger af, hvordan eneværelserne er fordelt på hotelområdet.

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 4,5.

Prisen inkluderer

 • Flyrejsen til Rhodos t/r
 • 30 kg bagage på flyet
 • Mad ombord på flyet
 • Bus mellem lufthavn og hotel
 • 2-værelses juniorsuite med terrasse mod haven
 • Fællesmiddag
 • Halvdagsudflugt med frokost
 • Guideservice
 • Billet sendt på mail

 

 

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

 • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
 • Alle rejsende på turen rejser alene.
 • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
 • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.