Julehygge i Nordtyskland

Medlemspris

2.695 kr. pr. person. Normalpris 3.195 kr.

Opsamling

København, Høje Taastrup, Ringsted, Slagelse, Odense, Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle og Kolding.

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

afrejse

Mandag 2. december.
Hjemkomst: onsdag 4. december

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Ring til Egons Rejsebureau og bestil rejsen eller bestil den online. Ved bestilling oplys / benyt aftalekode: ÆS-DEC

Bestil din rejse online klik her

 

Daglig åbningstid

Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Ta’ med Egons Rejsebureau på denne unikke busrejse, hvor du sammen med andre, der også rejser alene, kan opleve de smukke julemarkeder i Hamborg og Flensborg. Man bliver indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

Ferie alene - i fællesskab

En eventyrlig oplevelse i vintermørket. Fra slutningen af november forvandles mange byer i Tyskland til et lille juleeventyr - vidste du, at næsten alle tyske byer med respekt for sig selv har haft julemarkeder i århundreder? 

Disse julemarkeder er en årligt tilbagevendende tradition, som har mere end 350 år på bagen og stadig tænder julelys i øjnene på både kultur- og shoppingglade mennesker i hele Nordeuropa. De er et stykke levende kulturhistorie, som vi danskere kan opleve uden at skulle køre særligt langt, for nogle af de mest berømte julemarkeder, som f.eks. julemarkedet i Lübeck, løber af stablen lige syd for den danske grænse.

1. dag: Udrejse – Jul på Krusmølle

Opsamling på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sætter vi kurs mod Krusmølle ved Aabenraa. Her nyder vi først en god juleplatte med flere lækkerier. Derefter kan men udforske Sønderjyllands største juleudstilling - hvor der sælges alt hvad der hører julen til af brugskunst mv. Besøget sluttes af med gløgg og æbleskiver – inden vi fortsætter turen til det hyggelige Hotel Seeblick ved den lille by Mühbrook. Indkvartering i enkeltværelser, alle med bad/toilet – senere nydes aftensmaden på hotellet.

2. dag: Julemarked i Hamborg

Dagen starter med morgenmad på hotellet. Dagen byder på en udflugt til Hamborg, hvor vi skal opleve det berømte julemarked. Først tager vi på en byrundtur, hvor kommer vi forbi nogle af Hamburgs berømte steder og seværdigheder. Bl.a. kommer vi forbi den nye bydel HafenCity, og naturligvis kører vi også omkring Binnenalster og Aussenalster, ligesom det smukke rådhus også passeres. Fælles frokost i Hamborg. Om eftermiddagen er der tid til at udforske byens julemarkeder. På den smukkeste plads af dem alle, foran det imponerende historiske rådhus, står de hyggelige salgsboder, der er omhyggeligt udformet af Cirkus Roncalli, med sukkerbagere, legetøjsmagere, kunsthåndværkere mv. Hamburger julemarkedet ved Mönckebergstraße, pragtfuldt og stort med 150 salgsboder, er også en besøgs-magnet. ”Santa Pauli – Weihnachten auf den Kiez” er vel nok det mest usædvanlige julemarked af dem alle. Her smelter grænserne sammen med det traditionelle juletraditioner og det frivole kvarter. Vi forlader Hamborg sidst på eftermiddagen, og tilbage på hotellet, hvor der serveres ”Glühwein” (gløgg), og senere venter aftensmaden.

3. dag: Julemarked i Flensborg – Hjemrejse 

Efter morgenmaden forlader vi Hotel Seeblick for denne gang. Videre til Flensborg, hvor vi skal opleve det første julemarked. Besøget i Flensborg byder på en spændende byvandring sammen med rejselederen. De fleste af Flensborgs herligheder er samlet i områderne omkring strøget og havnen, som forbindes af små hyggelige stræder. Strøget strækker sig fra Nordertor til Südermarkt, hvor man lige om hjørnet finder den maleriske Rote Strasse. På byvandringen kan man opleve en herlig blanding af gamle maleriske huse og smukke købmandsgårde fra Flensborgs storhedstid. 

Fælles frokost i Flensborg. Derefter er der god tid til at opleve byens smukke julemarked, hvor boderne med deres festlige belysning strækker sig fra Südermarkt gennem gågaden til Nordermarkt. Derefter fortsætter til vores hjembyer. Vi forventer at være hjemme i løbet af aftenen – efter 3 hyggelige dage i Nordtyskland.

Prisen inkluderer

 • Busturen i 4★★★★ turistbus
 • 2 x overnatninger i enkeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • 1 x Glühwein
 • 1 x gløgg & æbleskiver
 • Jul på Krusmølle
 • Julemarked i Hamborg
 • Julemarked i Flensborg
 • Gebyr til Rejsegarantifonden 
 • Dansk rejseleder