Ferie alene - til Gran Canaria med Spies

Medlemspris

5.999 kr. pr. person.

Tilkøb

Morgenmadsbuffet 350 kr.
Halvpension 900 kr.
Enkel All Inclusive 1.650 kr.
Billet sendt med Postnord (engangsbeløb) 100 kr.

Rabat

Spar op til 1.794 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Fra Billund 7/12 kl. 07.20. Hjemkomst 14/12 kl. 18.40.

Fra København 7/12 kl. 08.15. Hjemkomst 14/12 kl. 20.05.

Fra Aalborg 9/12 kl. 08.45. Hjemkomst 16/12 kl. 20.35.

Samarbejdspartner

SPIES

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

SPIES

Bestil rejsen

Indtast dit medlemsnummer nedenfor i boksen og klik på ok, så får du adgang til linket for bestilling af rejsen.

Du bestiller rejsen ved at udfylde bestillingsformularen, som bliver tilgængelig for oprettelse den 12/8.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Bemærk

Du kan også kontakte Spies direkte på tlf.  70 70 10 51 (mandag til fredag kl. 10.oo-16.00).

Turnr. 4160 oplyses ved bestilling. ”Ferie alene - i fællesskab” sælges efter først til mølle fra 12. august og kan ikke kombineres med andre rabatter. Gennemføres ved mindst 16 deltagere pr. afrejse.

Nyd en uge på Gran Canaria i december. Inkluderet i prisen er en fællesmiddag og en halvdagsudflugt. Der er afrejse fra København, Billund og Aalborg.

Ferie alene - i fællesskab

På denne rejse med Spies til vores fælles vinterfavorit Gran Canaria kan du glæde dig til spansk feriestemning, skønne oplevelser under den kanariske sol og hyggeligt samvær med andre, der også rejser alene. Med i prisen følger en god fællesmiddag og en halvdagsudflugt med guide.
Marina Elite er et hyggeligt lejlighedshotel, der består af flere mindre bygninger, der omkranser en stor solterrasse med opvarmet pool og en poolbar.

På hotellet er der yderligere et poolområde, også omgivet af lejlighedsbygninger. For at gøre din ferie ekstra bekvem, tilbyder hotellet flere måltidspakker. Hotellet har en hyggelig restaurant og tre barer. Marina Elita ligger afsides mellem Puerto Rico og Arguineguín. 
Den nærmeste strand fra hotellet er Anfi Beach (ca. 1,4 km). I Puerto Rico venter en 400 m lang, hesteskoformet sandstrand, som afsluttes med to bølgebrydende moler. Stranden er lavvandet og velholdt og består af lyst, finkornet sand. Her kan du tage del i en lang række aktiviteter og vandsport. Ved siden af stranden er der en mole, hvor du kan leje liggestole, hvis du foretrækker at solbade uden at få sand mellem tæerne. Langs den lille strandpromenade findes der et antal frokostrestauranter.

Bemærk

Transferbussen standser ved receptionen, hvor du tjekker ind og ud. Herfra skal du gå ca. 200 meter op ad en bakke for at komme til din lejlighed. Ikke anbefalet til gangbesværede.

Ferie alene

Du rejser alene med mulighed for fællesskab med andre, der også rejser alene. Foruden velkomstmiddagen og halvdagsudflugten er der ikke noget dagsprogram, men Spies opfordrer selvfølgelig til, at man er sammen i den udstrækning, man har lyst til. Det kan være, at I selv vil arrangere nogle flere udflugter eller middage, hvor I spiser sammen. Guiderne på rejsemålet hjælper altid gerne med gode råd, tips og idéer. Alle deltagere bor på samme hotel og har eneværelse uden, at det koster ekstra – det sørger vi for. Til gengæld kan Spies ikke garantere, at I bor tæt på hinanden. Det bestemmer hotellet selv og afhænger af, hvordan eneværelserne er fordelt på hotelområdet.

Prisen inkluderer

 • Flyrejsen til Gran Canaria t/r
 • 20 kg bagage på flyet
 • Mad ombord på flyet
 • Bus mellem lufthavn og hotel
 • Egen 2-værelses lejlighed
 • Fællesmiddag*
 • Halvdagsudflugt med frokost*
 • Guideservice
 • Billet sendt på mail.
*Fællesmiddag afholdes den 9/12 og udflugten den 11/12. Med forbehold for ændringer.
 

 

 

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

 • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
 • Alle rejsende på turen rejser alene.
 • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
 • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.