Ferie alene - Forår i Skagen 5 dage

Medlemspris

3.999 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 4.499 kr.

Opsamling Sjælland

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse.

Afrejse

Den 25. april. Hjemkomst: 29. april 2022.

Opsamling Fyn

Nyborg, Odense og Middelfart.

Opsamling Jylland

Fredericia, Vejle, Horsens (Lund), Skanderborg, Aarhus, Randers, Haverslev og Aalborg.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Skagen

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

Rabatkode

Ved booking benyt kode: ÆS-ALENE
Prisen inkluderer 
  • Busturen i 4**** turistbus
  • 4 x overnatninger i enkeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 3 x aftensmad 
  • 1 x let frokost
  • 1 x frokost
  • Guidet tur i Skagen
  • Tur med ”Sandormen”
  • Besøg & rundvisning på Skagens Museum
  • Gebyr til Rejsegarantifonden

Velkommen til Ferie Alene – Forår i Skagen

Nyd en dejlig ferie i Skagen – sammen med andre der også rejser alene – hvor man bliver indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt. I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Besøg Skagen, med den unikke natur, de smukke gule bygninger, de mange museer hvor du kan se skagensmalernes ypperste værker, og her hvor Danmark slutter skal du prøve at have en fod i to have på samme tid, nemlig Kattegat og Skagerrak.

Skagen er en af Danmarks mest populære feriebyer. Det skyldes ikke mindst det helt specielle lys der falder over byen; et lys, som fascinerede de berømte Skagensmalere, som for godt 100 år siden flokkedes i byen.

1. dag: Med kurs mod Skagen

Opsamling på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Undervejs nydes en god frokostsandwich inkl. 1 kildevand. Derefter fortsættes nordpå forbi Aarhus og Aalborg til Skagen. Her bliver I sidst på eftermiddagen indkvarteret i enkeltværelser på Foldens Hotel, og aftensmaden serveres.

2. dag: Byrundtur med guide – tid på egen hånd

Dagen starter med en guidet byrundtur, der har fokus på byens historie og livets gang med fiskeri og turisme. Derefter til Gammel Skagen med de mange flotte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder.

Denne tur er både med bussen og til fods. På turen kommer I blandt andet til Den tilsandede Kirke. Kirken var i sidste halvdel af 1300-tallet den største i Vendsyssel. Sandflugten, som begyndte i det 16. århundrede, nåede kirken i slutningen af 1700-tallet. Menigheden måtte grave sig ind, når der var gudstjeneste. Denne kamp varede til 1795, hvor kirken efter kongelig ordre blev nedlagt. Kun tårnet står tilbage som synligt minde. Derefter er resten af dagen til frokost samt egne oplevelser i Skagen. Aftensmad på hotellet.

Solnedgangspladsen i Gl. Skagen

Hvis forholdende indbyder til det, tilbydes en tur til Solnedgangspladsen i Gl. Skagen - hvorfra I kan opleve et spektakulært udsyn mod Vesterhavet og en smuk solnedgang, hvis vejret tillader.

3. dag: Skagen Museum - Skagen på egen hånd

En frisk gåtur det korte stykke vej til Skagen Museum, hvor der er arrangeret en rundvisning. Skagens Museum er et internationalt anerkendt museum dedikeret til skagensmalerne, kunstnerkolonien med malere som Krøyer, Anna & Michael Ancher, Tuxen m.fl., der slog sig ned i Skagen i 1800-tallet.

Museet er takket være værkerne fra disse kunstnere det mest besøgte museum i Nordjylland i dag. Midt på dagen nydes en fælles frokost, hvorefter resten af dagen er på egen hånd. Aftensmad er ikke inkl. denne dag.

4. dag: Sandormen – tid på egen hånd

Med bussen ud på Grenen og videre med traktorbussen "Sandormen", som bringer jer det sidste stykke helt ud til Danmarks nordligste punkt, hvor havene Skagerrak og Kattegat mødes.

Tilbage i Skagen hvor resten af dagen er på egen hånd. Nyd stemningen på havnen, eller besøg byens berømte bryghus. Kystmuseet i Skagen er også et besøg værd - som er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår. Aftensmad på hotellet.

5. dag: Råbjerg Mile - Hjemrejse

Morgenmad på hotellet, hvorefter bussen pakkes og forlader hotellet og Skagen for denne gang. Videre til Råbjerg Mile, som er en af de største vandreklitter i Europa. Omkring 3,5 millioner m3 sand rummer den imponerende, 35-40 m høje sanddynge, der danner en ”miniørken” på næsten 1 km2. I kommer også på en afstikker til den lille charmerende badeby Kandestederne. Hjemrejse med pause undervejs.