Ferie alene - busrejse til Nordtyskland

Medlemspris

3.899 kr. pr. person i enkeltværelse.

Opsamling

København, Høje Taastrup, Ringsted,Slagelse, Odense, Kolding, Rødekro,Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus,Skanderborg, Horsens (Lund) og Vejle.

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Mandag den 13. maj 2019. Hjemkomst: torsdag den 16. maj 2019.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Daglig Åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Eller bestil rejsen online klik her

Tag med Egons Rejsebureau på denne 4 dages busrejse til Nordtyskland, der er opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Ferie alene - i fællesskab til Nordtyskland

Ta’ med på denne unikke busrejse, hvor du sammen med andre, der også rejser alene, kan opleve det historiske Schleswig- Holstein.
I bor på det hyggelige Hotel Seeblick, hvor I bliver indkvarteret i jeres eget enkeltværelse – helt uden tillæg. På rejsen oplever I kulturelle og historiske steder i Nordtyskland, ligesom der er besøg i den hyggelige by Friedrichstadt. 

1. dag: Udrejse – Christiansfeld – frokost på Restaurant Seggelund 

Opsamling på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sætter vi kurs mod Christiansfeld. Byen blev i 2015 udpeget til verdenskulturarv af UNESCOs verdensarvskomite. Stemningen og historien gør et besøg i Christiansfeld til en ganske speciel oplevelse. Vi går på opdagelse i Europas smukkeste Brødremenighedsby – hvor bygningerne stadig står, som da byen blev grundlagt på kong Christians VII's bud tilbage i år 1773. Efter besøget i Christiansfeld venter en god frokost på Restaurant Seggelund. Sydpå hvor grænsen til Tyskland passeres, og turen fortsætter til det hyggelige Hotel Seeblick ved den lille by Mühbrook. Indkvartering i enkeltværelser, alle med bad/toilet – senere nydes aftensmaden på hotellet.

2. dag: Sejltur på Kielerkanalen 

Morgenmad på hotellet. Dagen byder på en smuk sejltur på Kielerkanlen om bord på den flotte 100 år gamle hjuldamper, Freya. Vi sejler fra Rendsburg til Kiel, og om bord nydes en lækker brunchbuffet, mens vi sejler forbi idylliske landskaber. Det er helt sikkert, at vi passerer de rigtig store skibe som også er på vej mellem de to verdenshave. Sejlturen tager ca. 3½ time. Ved ankomst til Kiel tager vi på opdagelse i byen sammen med rejselederen. Kiel er hovedstaden i Schleswig-Holstein, og også kendt som byen ved vandet og porten til Østersøen. Byen var i mange år en vigtig skibsværft- og søfartsby. I dag er byen præget af mange studerende, afslappet livsstil og storbyliv. I Bordesholm besøger vi den flotte klosterkirke, som blev grundlagt i år 1332. I kirken stod tidligere det flotte alter, som blev flyttet til Slesvig domkirke i 1666. Efter en dag med mange indtryk er vi tilbage på hotellet, hvor aftensmaden serveres.

3. dag: Nordfriesland og Friedrichstadt 

Morgenmad på hotellet. Først til det imponerende Eider Sperrwerk, som er en stor sluse, ved Eiderens udmunding. Derefter besøger vi den idylliske lille kanalby Friedrichstadt. Byen kaldes også ”Lille Amsterdam” på grund af det hollandske særpræg med alle kanalerne og gavlhuse i renæssancestil, det er nogle af byens seværdigheder. Fælles frokost, hvorefter vi først skal på en guidet kanalrundfart og efterfølgende på en lille byvandring. Friedrichstadt er en historisk perle midt i det flade marskland. En spændende lille by, der med sit enestående opland er et besøg værd og vil overraske alle. Tilbage til hotellet, hvor aftensmaden nydes.

4. dag: Danevirke – Frokost i Wikingturm - hjemrejse 

Morgenmad på hotellet. Først til Danevirke museet, for en guidet rundvisning. I gamle dage sikrede Danevirke det danske kongeriges sydlige grænse. De første forsvarsvolde blev bygget omkring år 650. Frem til ca. 1200 blev der bygget i alt 30 km voldanlæg. I dag er Danevirke og omgivelserne fredet både som naturområde og som historisk mindesmærke. Fælles afslutningsfrokost i Restaurant Wikingturm, med smuk udsigt over Schleswig og omegn. Derefter går turen igen mod den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en indkøbspause, inden vi fortsætter til vores hjembyer. Vi forventer at være hjemme i løbet af aftenen – efter 4 dejlige dage i Nordtyskland.

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

  • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
  • Alle rejsende på turen rejser alene.
  • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
  • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.