Ferie alene - Bad Salzdetfurth

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

4.599 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 5.099 kr.

Opsamling

København, Høje Taastrup, Ringsted, Slagelse, Odense, Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle, Fredericia og Kolding.

Afrejse

Søndag den 2. maj 2021. Hjemkomst torsdag den 6. maj 2021.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Klik her og bestil rejsen

Eller på telefon: 70 20 18 47
Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30.

Bemærk

Brug aftalekode: ÆS-OKT når du bestiller.
Prisen inkluderer 
 • Busturen i 4-★★★★ turistbus
 • 4 x overnatninger i enkeltværelse

 • 4 x aftensmad

 • 4 x morgenmad

 • 5 x frokost

 • Entré: Schloss Marienburg

 • Udflugt til Goslar & Harzen

 • Udflugt til: Weserbergland & Schwalenberg

 • Besøg i Hildesheim

 • Dansk rejseleder

 • Gebyr til Rejsegarantifonden 

5-dages busferie til Bad Salzdetfurth 

Ophold på det 4-stjernede Relaxa Hotel Bad Salzdetfurth, som er indrettet i en charmerende 80’er-stil, og tilbyder nogle særdeles hyggelige rammer for denne efterårsferie midt i Tyskland. På Relaxa Hotellet bliver man indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

1. dag: Udrejse – Frokost i Nordtyskland 

Opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sætter I kurs mod Tyskland. Undervejs nyder I en god frokost. Turen fortsætter sydpå til kurbyen Bad Salzdetfurth, lige syd for Hildesheim. Indkvartering i enkeltværelser på Relaxa Hotel Bad Salzdetfurth. Aftensmaden på hotellet.

2. Goslar & Harzen 

Morgenmad på hotellet. Dagen byder på en udflugt til den velkendte Harzen, med besøg i byen Goslar.
På en byvandring i Goslar ser I nærmere på den gamle kejserstad. Byen gemmer på mange historier om mine- og skovarbejderne, der befolkede området i århundreder. Goslar er en god indkøbsby, og der bliver også tid til at se lidt nærmere på butikker eller til at nyde en Gose, den lokale øl. Fælles frokost, inden vi tager på en lille rundtur i det naturskønne Harzen. Her vil I opleve de uberørte landskaber, men også et landskab med levn efter dem, der gennem århundreder har stræbt for at skabe sig et liv i Harzen. Trange dale, dybe skove og bjergtoppe med forunderlig udsigt er en vigtig del af oplevelserne i Harzen, men her er også kønne småbyer, pludrende bække, bølgende enge og brusende vandfald - Harzen er og bliver et vidunderligt landskab. Tilbage på hotellet, og senere venter aftensmaden. 

3. dag: Schloss Marienburg – Hildeshein

 Efter morgenmaden skal I først besøge Schloss Marienburg. Slottet er som plukket ud af et eventyr og smukt indlejret i det historiske landskab. Her ligger denne helt usædvanlige perle af et slot. Det var oprindeligt en gave fra Kong Georg 5. af Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet blev bygget mellem 1858 og 1867 og blev til dronningens sommerresidens. I ser slottet, og oplever de sirligt dekorerede værelser og de skinnende kronjuveler, som stadigvæk tilhører kongeriget Hannover. Fælles frokost på slotsrestauranten. Om eftermiddagen skal I opleve den smukke by Hildesheim, som er blandt de ældste byer i Midttyskland. St. Michaelis-kirken og domkirken St. Mariä Himmelfahrt i Hildesheim er to fremragende eksempler på tidlig romansk bygningskunst. De to kirkebyggerier symboliserer blomstringen af religiøs kunst i det Tysk-Romerske Rige, og begge kirker stammer fra biskop Bernwards tid og er ligeledes dele af UNESCO-verdensarven. Efter en dag med mange indtryk er vi tilbage på hotellet, hvor aftensmaden serveres.

4. dag: Weserbergland & Schwalenberg

Morgenmad på hotellet, herefter dagens udflugt bringer os til det romantiske bjerglandskab Weserbergland.
I Weserbergland har den største andel af renæssancebygninger nord for Alperne, hvor prægtige slotte og borge i Weser-renæssancestil giver området sin egen unikke charme. I skal besøge den idylliske by Schwalenberg, som gennem årene har tiltrukket mange kunstnere med brostensbelagte gader, velholdte bindingsværkshuse og smukke omgivelser. På det familiedrevne Hotel Schwalenberger Malkasten, nyder I en fælles frokost. Ad andre smukke veje tilbage til hotellet, med tid til hygge og afslapning inden aftensmaden nydes.

5. dag: Hjemrejse – Frokost i Nordtyskland 

Efter morgenmaden forlader I Bad Salzdetfurth for denne gang. Herefter sætter bussen kurs mod Danmark, med fælles afslutningsfrokost i Nordtyskland. Videre til jeres hjembyer, med forventet hjemkomst i løbet af aftenen – efter en dejlig efterårsferie midt i Tyskland. 

Tryghedsgaranti

Egons Rejsebureau ønsker, at du trygt kan bestille en busrejse ved dem, og tilmed være omfattet af den nye tryghedsgaranti – hvor du får mulighed for at få alle dine penge tilbage eller ombooke til en anden valgfri busrejse, hvis du opfylder disse betingelserne:

 • Busrejsen skal være med afrejse i perioden 1. april til 31. december 2021
 • Du har mulighed for at afbestille eller ombooke én gang, til en anden busrejse i 2021
 • Ved evt. afbestilling, kræves der ikke afbestillingsforsikring eller andet
 • Hvis din nye busrejse er dyrere end den der afbestilles, skal man betale prisforskellen
 • Hvis din nye busrejse er billigere end den der afbestilles, refunderes prisforskellen
 • Omkostninger til evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring refunderes ikke
 • Hvis busrejsen helt, eller delvis er betalt med gavekort, kan disse ikke ombyttes til kontanter
 • Busrejsen kan afbestilles eller ombookes frem til 61 dage før afrejse

 


”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

 • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
 • Alle rejsende på turen rejser alene.
 • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
 • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.