Flex-service hos Fastnet.nu

Abonnementer

Se priser og abonnementer nederst på siden.

Flex-service

Flex-service abonnementet sikrer, at du som kunde får det mobil-abonnement, som passer bedst til dit forbrug. Har du valgt et mobilabonnement, som ikke passer til dit forbrug, vil Fastnet.nu kontakte dig og anbefale at skifte til et passende mobilabonnement.

Betal efter behov

Fastnet.nu hjælper dig løbende med at have at den rigtige mobil abonnement. 

Samarbejdspartner

Fastnet.nu
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Fastnet.nu
Tlf.: 70 30 00 37
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil abonnement

Ring til Fastnet.nu på tlf. 70 30 00 37

Bestil online

Allerede kunde

Er du allerede mobil-kunde hos Fastnet.nu, og ønsker du et flex-service abonnement, så ring til Fastnet.nu på tlf. 70 30 00 37.

Flex-service

Mobil markedet kan være svært at forstå,  og det kan være svært at finde ud af hvilken mobilpakke, man skal vælge. Der er masser af tilbud, men hvad er egentlig behovet?

Mange har et abonnement, som indeholder en mængde tale, sms og data, uden at vide, om abonnementet passer til det faktiske forbrug. Det resulterer i, at de enten betaler for meget for et abonnement, de reelt set ikke har brug for, eller får en ekstra regning for det, der er brugt for meget.
 

Fastnet.nu introducerer Flex-service

  • Med flex-service vurderes dit Mobil abonnementet løbende, så du får mulighed for at få det abonnement du har brug. 
  • Baseret på løbende 3 måneders forbrug, følger Fastnet.nu det faktiske forbrug. Har du ikke et mobilabonnement, som bedst matcher dit faktiske forbrug, Så kommer Fastnet.nu med en anbefaling via SMS 

Som basisabonnement anbefaler Fastnet.nu:

  • Har du en smartphone? Vælg et 5 timers abonnement med 1 GB data og fri sms og mms for 69 kr. pr. måned
  • Har du en alm. mobiltelefon? Vælg et 3 timers abonnement med fri sms for 39 kr. pr. måned eller Fri tale for 79 kr. pr. måned.
  • Som kunde hos Fastnet.nu har du også selv adgang til at kunne følge dit forbrug. Skulle du være ved at nå grænserne for hhv. tale, sms eller data i din aktuelle mobilabonnement, vil du få en advisering på SMS fra Fastnet.nu.

Læs mere her