Bredbånd fra Fastnet.nu

Medlemspris

211 kr. bredbånd inkl. wifi router. Op til 50 /10 Mbit/s.

oprettelse

Det koster 99 kr. i oprettelsesgebyr.

Mobilt bredbånd

Medlemspris fra 59 kr. pr. måned. 5 GB  til 40 GB i forbrug, Danmarks bedste 4G netværk. Fastnet.nu bruger TDCs netværk.

Samarbejdspartner

Fastnet.nu

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil bredbånd

Info om partner

Fastnet.nu
Tlf.: 70 30 00 37
Web: Gå til hjemmesiden

Når du tilmelder dig så brug kampagnekoden ”Online”

Læs mere om bredbånd her

Åbningstider i kundeservice

Hverdage fra kl. 09.00 - 16.00.

Hvilket bredbånd skal jeg vælge: Fast bredbånd til hjemmet eller et mobilt bredbånd som jeg kan tage med.  Få et unikt tilbud som medlem af Ældre Sagen. Over 30.000 medlemmer har allerede flyttet deres abonnement. 

Bredbånd hos Fastnet.nu

Hos Fastnet.nu har de gjort det simpelt: for fast bredbånd sikrer de den bedste hastighed du kan få på din adresse, til 211 kr. pr. måned og du får en wifi router med i købet. Denne er meget simple at sætte op og der er en god vejledning med.  

Mobilt bredbånd:

Vil du være på nettet når du er på farten eller i sommerhuset har Fastnet.nu mobil bredbåndspakker der dækker dine behov: fra 5 – 40 GB pr. måned til priser fra 59 kr. pr. måned.

Fastnet.nu er teleselskabet for Ældre Sagens medlemmer, der giver dig frihed til at vælge. Hos Fastnet.nu kan du samle alle dine tele løsninger, og som oftest er der penge at spare.  Du får altid et godt netværk – Fastnet.nu anvender TDC Netværk. 

Hos Fastnet.nu bliver du mødt at stabile og dygtige kundeservicemedarbejdere, der forstår og kender Ældre Sagens medlemmer. Du får din kvartalsregning, som du plejer, men fremover fra Fastnet.nu. 

Klik og læs mere om  bredbåndsprodukterne