Lej en computer med dukaPC

Rabat

10% på både lejecomputer og serviceordning. Spar op til 60 kr./md.

priseksempel

Få den lækre HP Pavilion 14” computer med trykfølsom skærm med dukaPC og ubegrænset IT-hjælp til 377,1 kr./md. Normalpris 419 kr./md

Eksempel

Ved køb af dukaNEMT med tilhørende serviceordning får du som medlem af Ældre Sagen de første 3 måneders serviceordning gratis.

Samarbejdspartner

Duka A/S
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Duka A/S
Tlf.: 77 34 18 18
E-mail: info@duka.dk
Web: Gå til hjemmesiden
 

Lej en computer

Ved bestilling af dukaNEMT bedes du venligst oplyse dit Ældre Sagens medlems-nummer. 

Ring til Duka på 77 34 18 18, eller se mere på www.duka.dk/medlem, hvor Duka medlemspriser også kan findes. 

Forhandlere

Kontakt Duka, så fortæller de, hvor i landet, du kan se og prøve en dukaNEMT.

dukaPC – nem brugerflade til førstegangsbrugere

Med dukaPC, kan du ikke gøre noget forkert! Hvor, hvornår og hvordan starter man med at bruge en computer, hvis man ikke tidligere har brugt en, eller blot synes en normal computer er for indviklet?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er en computer med dukaPC helt sikkert noget for dig. Duka har designet en simpel brugerflade, så du ikke behøver at bruge tid på alt det tekniske. Det hele er installeret og personaliseret for dig på forhånd, så du eksempelvis med det samme kan begynde at skrive mails, gå på netbank eller tjekke borger.dk. 

DukaPC er udviklet af danske programmører, som til daglig sidder og udvikler dukaPC på Dukas hovedkontor udenfor Aarhus. Det samme gør sig gældende for Dukas 5-stjernet kundeservice, som man frit kan ringe til, hvis man har en computerløsning fra Duka. De kan hjælpe dig med alt på din computer – alt fra at sende en mail, bruge e-Boks, printerproblemer eller oprettelse af en Facebook-profil. 
En computerløsning fra Duka er med andre ord til for at gøre det nemt for dig, der ikke tidligere har været vant til at bruge en computer.

dukaPC-programmet

Bestiller du en computer fra Duka kan du tilvælge en dukaMINI eller dukaPLUS serviceordning, der begge giver dig et anerkendte dukaPC-program og ubegrænset IT-hjælp. 

Undervisning

Du kan modtage undervisning direkte på din computer. Med videoundervisning kommer du godt i gang med brug af modulerne i duka-programmet, nemID, internettet og meget mere. 

Personlig e-mailadresse:

Når du bestiller en computer med dukaPC får du en personlig e-mailadresse helt kvit og frit. Denne giver dig blandt andet mulighed for at sende og modtage elektronisk post fra familie og venner – på en simpel og lettilgængelig måde. 

Online – praktiske gøremål

duka gør det let og trygt at udforske internettet og de mange muligheder, der følger med. Med direkte genveje til de offentlige hjemmesider, netbank og meget mere, har det aldrig været nemmere at komme i gang med de praktiske gøremål. 

Få hjælp til at benytte din computer

Få hjælp til din computer alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00 og lørdage mellem kl. 09.00 og 15.00.

Husk, at der ikke findes dumme spørgsmål, kun dumme svar.