Design til hjemmet fra H. Skjalm P.

Rabat

10% på alle produkter undtagen i forvejen nedsatte produkter.

Tilbuddet

Tilbuddet gælder i H. Skjalm P.'s butik og i deres webshop.
Se hvordan under "Sådan får du rabat"

Samarbejdspartner

H. Skjalm P.
København K + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

H. Skjalm P.
Nikolaj Plads 9, 1067 København K
Tlf.: 33 11 85 00
E-mail: wholesale@hskjalmp.com
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Indtast dit gyldige medlemsnummer og klik ok for at få adgang til rabatten på webshoppen:

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Design til hjemmet fra H. Skjalm P. 

H. Skjalm P. er verdenskendt for sit design af interiør produkter, tekstiler og knager siden 1953. H. Skjalm P. åbnede som detailbutik i de historiske omgivelser på Nikolaj Plads i hjertet af København af Hagbarth Skjalm Petersen og hans hustru Lisbeth Westergaard. Hagbarth Skjalm Petersen var et enfant terrible der altid gik sine egne veje. Hans designfilosofi var at skabe en rød tråd i produktudviklingen med fokus på naturmaterialer, farver og grafisk design. 
 
I begyndelsen af 1980’erne begyndte firmaet at importere designvare fra England og det var starten på et voksende engros-salg. Siden H. Skjalm P.’s død i 1995 har hans hustru Lisbet Westergaard videreført firmaet helt i hans ånd. I dag, i en alder af 95 år er fru Westergaard ’still going strong’, og hun er blandt de få virksomhedsejere i Danmark, som driver sin virksomhed på 67. år.
 
Gennem de seneste år har H. Skjalm P. med CEO Rachid Moula i spidsen arbejdet seriøst med bæredygtighed. Det betyder bl.a., at de har udfaset alt plast, genbruger papkasser til emballage, åbnet den økologiske butik  H. Skjalm P. Organic, som udelukkende forhandler GOTS certificeret 100% økologiske produkter. Det er også her, at man finder H. Skjalm P.’s egen produktion af tekstiler i bæredygtige materialer, som er GOTS certificeret 100% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, genbrugsplast samt andre nedbrydelige og økologiske materialer.