Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Besøg Den Romantiske Have Sanderumgaard

Drømmen om at delvist restaurere den næsten 200 år gamle og 15 hektar store historiske herregårdshave blev i 2010 til virkelighed. Uforstyrret kan man nyde omgivelserne og lade sig suge ind i havens mystik og historie. Haven er åben til 1. november og åbner igen 1. april.

Samarbejdspartner

Den Romantiske Have Sanderumgaard

Medlemspris

40 kr. pr. person. Normalpris 70 kr.

Rabatten gælder kun for medlemmer af Ældre Sagen.

Rabatten gælder

Onsdag og torsdage fra kl. 11.00 - 17.00.

Haven

Haven åbner for sæsonen 1. april 2022.

Vis på kort

Odense SØ
Vis tilbud på kort

Den Romantiske Have Sanderumgaard

Tilbuddet er en fantastisk mulighed for at opleve den romantiske haves tilbud omkring ro, eftertænksomhed og fordybelse på netop de stille dage onsdag og torsdag.

Uforstyrret kan man nyde omgivelserne og lade sig suge ind i havens mystik og historie.  Der er disse dage en bedre mulighed for at finde sin egen picnicplads eller  sted til et tæppe på plænen hvor tankerne kan gå på langfart og det er ikke helt forkert at sige,  at der er bedre mulighed for at iagttage det særlige fugleliv. 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Køb dine billetter ved ankomst til haven ved indgangen
  1. Følg anvisningerne på billetautomaten og bruger den røde knap ved indtastningen. Herved får man en billet til 30 kr. som skal medbringes og mod forlangende fremvises
  2. Der betales med dankort. Man kan også vælge at betale med mobil pay - nummer er angivet på billetautomaten. Herved fås der ikke en billet; men man fremviser telefon kvittering ved forlangende

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 19 21 30

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem