Den Romantiske Have Sanderumgaard

Medlemspris

30 kr. pr. person. Normalpris 60 kr.

Sådan fungere det

I ankommer til haven og køber en billet ved indgangen.Her følger man anvisningerne på billet automaten og bruger den røde knap ved indtastningen. Herved får man en billet til 30 kr. som skal medbringes og mod forlangende fremvises.Klik på den røde knap Bestil billetter for yderligere information.

Tilbuddet

Gælder onsdag og torsdage
fra kl. 11.00 - 17.00.

Haven

Haven åbner for sæsonen 1. april 2021.

Samarbejdspartner

Den Romantiske Have Sanderumgaard
Odense SØ

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Den Romantiske Have Sanderumgaard
Sanderumgaardvej 150, 5220 Odense SØ
Tlf.: 26 19 21 30
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

1. følg anvisningerne på billetautomaten og bruger den røde knap ved indtastningen. Herved får man en billet til 30 kr. som skal medbringes og mod forlangende fremvises.

2. Der betales med dankort . Man kan også vælge at betale med mobil pay - nummer er angivet på billetautomaten. Herved fås der ikke en billet; men man fremviser telefon kvittering ved forlangende.

3. Rabatten på 50% gælder alene Ældre Sagens medlemmer.


Den Romantiske Have Sanderumgaard

Tilbuddet er en fantastisk mulighed for at opleve den romantiske haves tilbud omkring ro, eftertænksomhed og fordybelse på netop de stille dage onsdag og torsdag.

Uforstyrret kan man nyde omgivelserne og lade sig suge ind i havens mystik og historie.  Der er disse dage en bedre mulighed for at finde sin egen picnicplads eller  sted til et tæppe på plænen hvor tankerne kan gå på langfart og det er ikke helt forkert at sige,  at der er bedre mulighed for at iagttage det særlige fugleliv.