Besøg Danmarks Tekniske Museum

RABAT

Spar 25% på entrebilletten.

Bemærk

Tilbuddet gælder for de gyldige navne på medlemskortet og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Samarbejdspartner

Danmarks Tekniske Museum

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Sådan får du rabat

Info om partner

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 22 26 11
E-mail: info@tekniskmuseum.dk
Web: Gå til hjemmesiden
Åbningstider Tirsdag-søndag fra  kl. 10.00-16.00.
I skoleferier også åbent mandag.
 

Danmarks Tekniske Museum er for hele familien. Fra den første barnlige fascination af teknik, over den samtidskritiske syn på teknologien, til den nørdede indsigt i mekanik og funktion.

Det kan du opleve på museet

Historien om det moderne museum og alt det, der er blevet en naturlig del af dagligdagen.

Her er teknik i alle størrelser fra store dampmaskiner til glasøjne og mikrochips. Hverdagens tekniske vidundere fra vaskemaskinen til tv-apparatet. Historien om unikke opfindelser og folkene bag. Museet rummer også et kandestøberværksted fra 1920’erne og en brand- og redningstation fra omkring 1960.

Aktivitetstilbud til børn i alle aldre

Med alle tiders teknik er du snart lige så klog som en bog. Alle tiders teknik fører dig rundt i museets udstillinger og fortæller i børnehøjde om det, der var engang. Opdag for eksempel, hvor hurtigt Danmarks ældste bil kan køre eller hvor mange hverdagsteknologier som kamera og tv, der i dag er samlet i en mobiltelefon. Hvis I har lyst, kan I undervejs løse de ni opgaver, der knytter sig til og deltage i konkurrencen om en spændende præmie. 

Prøv også Den flyvende kuffert, der inviterer jer til at gå på opdagelse i museets spændende samling af ting og tingester. I kufferten finder I fire opgaver, der med afsæt i museets genstande udfordrer hele familien på både fantasi og fart. Hvor hurtige er I for eksempel til at komme i (brandsmands)tøjet, og kan I finde hoved og hale på cockpittets mange knapper? Begge aktivitetstilbud er gratis for museets gæster.