Oplev foråret eller sensommeren i dejlige Skagen

Medlemspris

2.799 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 3.199 kr.

Enkeltværelse

Der er intet tillæg for enkeltværelse.

Opsamling

København, Valby, Rødovre, Glostrup, Ølby, Ringsted, Sorø, Slagelse, Nyborg, Odense, Middelfart, Fredericia, Aarhus + Jylland (langs motorvej E45).

Rabat

400 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Den 9/5 2021 - Ny afrejsedato
Den 25/5 2021 - få pladser tilbage.
Den 27/9 2021.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

Rabatkode

Ved bestilling oplys koden: ÆS-SKAGEN
for at få rabatten. 

Velkommen til Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt. I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Besøg Skagen, med den unikke natur, de smukke gule bygninger, de mange museer hvor du kan se skagensmalernes ypperste værker, og her hvor Danmark slutter skal du prøve at have en fod i to have på samme tid, nemlig Kattegat og Skagerrak.

Skagen er en af Danmarks mest populære feriebyer. Det skyldes ikke mindst det helt specielle lys der falder over byen; et lys, som fascinerede de berømte Skagensmalere, som for godt 100 år siden flokkedes i byen.

1. dag: Med kurs mod Skagen

Turen går via Storebæltsbroen, tværs over Fyn og undervejs bliver der ophold ved et cafeteria til frokostpause (ikke inkl.). Derefter fortsættes nordpå forbi Aarhus og Aalborg til Skagen. Her bliver I sidst på eftermiddagen indkvarteret på vores Foldens Hotel, og aftensmaden serveres.

2. dag: Byrundtur med guide – tid på egen hånd

Dagen starter med en guidet byrundtur, der har fokus på byens historie og livets gang med fiskeri og turisme. Derefter til Gammel Skagen med de mange flotte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder. Denne tur er både med bussen og til fods.
Pris: 50 kr. pr. person (Skal bestilles sammen med rejsen - gennemføres ved min. 20 tilmeldte).

Resten af dagen til fri disposition, f.eks. til at spise frokost på Brøndums Hotel og besøge det berømte kunstnerpar Michael og Anna Anchers hus. Huset er bevaret med møbler og atelier fra årene 1884-1935. Skagen Museum er også et besøg værd. Den faste samling rummer mange hovedværker fra slutningen af 1800-tallet, hvor Skagensmalerne havde deres storhedstid. Aftensmad på hotellet.

3. dag: Sandormen - Den tilsandede kirke

Med bussen ud på Grenen og videre med traktorbussen "Sandormen", som bringer os det sidste stykke helt ud til Danmarks nordligste punkt, hvor havene Skagerrak og Kattegat mødes.
Derefter besøg ved Den tilsandede Kirke. Kirken var i sidste halvdel af 1300-tallet den største i Vendsyssel. Sandflugten, som begyndte i det 16. århundrede, nåede kirken i slutningen af 1700-tallet. Menigheden måtte grave sig ind, når der var gudstjeneste. Denne kamp varede til 1795, hvor kirken efter kongelig ordre blev nedlagt. Kun tårnet står tilbage som synligt minde
PRIS: kr. 50,- pr. person (Skal bestilles sammen med rejsen - gennemføres ved min. 20 tilmeldte)

Tilbage i Skagen hvor resten af dagen er på egen hånd. Nyd stemningen på havnen, eller besøg byens berømte bryghus. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Råbjerg Mile - Hjemrejse

Morgenmad på hotellet, hvorefter vi pakker bussen. Videre til Råbjerg Mile, som er en af de største vandreklitter i Europa. Omkring 3,5 millioner m3 sand rummer den imponerende, 35-40 m høje sanddynge, der danner en ”miniørken” på næsten 1 km2. Vi tager også en afstikker til den lille charmerende badeby Kandestederne. Hjemrejse med pause undervejs.

Prisen inkluderer

  • Busturen i 4**** turistbus
  • 3 x overnatninger
  • 3 x morgenmad
  • 3 x aftensmad (2-retter)
  • Gebyr til Rejsegarantifonden,