3 dages busrejse til Fanø

Medlemspris

2.695 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

195 kr. pr. person. 

Opsamling

DGI-Byen, Valby, Rødovre, Glostrup, Ringsted, Sorø, Slagelse, Korsør, Fyn & Jylland langs E20.

Rabat

300 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Mandag den 9. sept. UDSOLGT
Mandag den 16. sept. UDSOLGT

Ekstra tur - ny afrejsedato:
lørdag den 7. oktober hjemrejse 9. oktober.
Der er opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Daglig Åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Eller bestil rejsen online klik her

Bemærk

Ved bestilling oplys koden: ÆS-FANØ.

Rejs med Egons Rejsebureau til Fanø. Fanø er rav, drager, sæler, østers, kite-buggy og meget mere. Fanø er kultur med gallerier og kunstmuseum, med de kulturhistoriske landsbyer Nordby og Sønderho.

Velkommen til Fanø

Fanø er den nordligste ø i Vadehavet og en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvliste.

Sønderho 

Vandt konkurrencen som den smukkeste landsby i Danmark og er om noget essensen af dansk hygge. De gamle huse og den maritime historie er den perfekte ramme for en afslappende ferie.

1. dag: Tirpitz Museum 

Efter opsamling på Sjælland kører vi over Storebæltsbroen, fortsætter ad de fynske veje og finder undervejs et godt sted at gøre frokoststop, og hvis sommervejret tillader det, bliver maden indtaget i det grønne. Vi fortsætter derefter videre mod Blåvand. Herefter skal vi besøge Tirpitz museet, hvor vi får en introduktion til det spændende museum, der åbnede i 2017. Museet vil give de besøgende lærerige oplevelser og arkitektur i verdensklasse. Det nye museum er udtænkt, bygget og udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. Museet vil give de besøgende lærerige oplevelser og arkitektur i verdensklasse. Fra Esbjerg med færgen til Fanø, hvor vi indkvarteres på Fanø Night & Stay. Senere nydes aftensmaden samt kaffe og kage. 

2. dag: Oplevelser på Fanø

 Efter morgenmad skal vi udforske Fanø med lokal guide. Dagen byder på mange oplevelser på den naturskønne vadehavsø. Først tager vi på en guidet byvandring i Nordby, som er ”hovedstaden” på Fanø. Byen er præget af den maritime fortid. Den store handelsflåde bragte velstand til øen, og i det 18. og 19. århundrede blev der opført mange smukke huse. Her ser vi det gamle bymiljø, med de velbevarede Fanøhuse. Efter besøg på Fanø Museum, nydes madpakkerne i naturskønne omgivelser. Videre til Sønderho, som er kendt som Danmarks smukkeste landsby. Her besøger vi kirken, som er den kirke i Danmark, der har flest kirkeskibe. Herefter går vi en tur i de smalle gader med de fine gamle huse – hvor man føler sig hensat til en anden tid. Turen nordpå går ad stranden forbi Rindby Strand og Fanø Bad, inden vi er tilbage på Fanø Night & Stay. Efter aftensmaden venter ”Fanø aften”, som byder på Fanømusik, fremvisning af Fanødragten samt fortælling om rav. 

3. dag: Mandø og hjemrejse 

Morgenmad og derefter forlader vi Fanø. Videre til Vester Vedsted, hvorfra vi tager med traktorbussen til Mandø. Selve overfarten varer ca. 45 minutter og den smukke, men også barske natur nydes undervejs. Midt i Nationalpark Vadehavet finder man Mandø, et naturparadis på ca. 8 km2. Her er højt til himlen og oplevelser for alle sanser. Fælles frokost på Restaurant Vadehavet. Derefter er det tid til en guidet ø-rundtur, inden vi vender tilbage til fastlandet. Tilbage i bussen, går turen over Fyn, med pause undervejs, og videre til hjembyerne.