Cirkusrevyen 2021 & Eremitageslottet

Medlemspris

Fra 2.499 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 2999 kr.

Enkeltværelsestillæg

Tillæg for enkeltværelse: 249 kr.

Tilkøb

Frokostsandwich 1. dag: 59 kr.
Frokostbuffet på Bakkens Perle 2. dag: 139 kr.

Afrejse

Den 4. maj - Hjemkomst: 5. maj:
medlemspris 2.499 kr.
Den 6. maj - Hjemkomst: 7. maj: medlemspris 2.599 kr.
Den 1. juni - Hjemkomst: 2. juni: medlemspris 2.499 kr.
Den 3. aug. - Hjemkomst: 4. august: medlemspris 2.499 kr.

Opsamling

Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle, Fredericia, Middelfart, Odense og Nyborg.
Sjælland: opsamling efter aftale.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Holte

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Ring på telefon: 70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Mandag - fredag  kl. 09.30 - 16.30.

Klik for at bestille rejsen online

Rabatkode

Ved bestilling oplys koden: ÆS-REVY
for at få rabatten.   
Prisen inkluderer 
  • Busturen i 4-★★★★turistbus 
  • 1 x overnatning 
  • 1 x morgenmad 
  • 3-retters menu på Restaurant Postgaarden 
  • Billet til Cirkusrevyen (kat. A) 
  • Velkomstdrink samt fri bar i pausen 
  • Entré & rundvisning på Eremitageslottet 
  • Fri kaffe/the i bussen begge dage 
  • Gebyr til Rejsegarantifonden
  • Hestevognskørsel (kun på afgangen 6/5-7/5)

Et stjernespækket hold i Cirkusrevyen 2021 - Ulf er klar til finalesæsonen

Holdet til 2021 var allerede sat inden aflysningen af 2020. Derfor får revyen her i 2021 et 6-stjernet hold i Ulf Pilgaards store finale i Cirkusrevyen. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra den 1. maj 2021.

Niels Olsen vender tilbage til Cirkusrevyen for første gang siden 2013, og så får Merete Mærkedahl Cirkusrevy-debut i 2021. Hun er blandt andet kendt som stuepigen Otilia i tv-serien Badehotellet samt revyerne i Esbjerg og i Hjørring, hvor hun i 2018 modtog Talentprisen ved Revyernes Revy.

"Det var rigtig ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre revyen i 2020, men jeg er meget glad for, at Ulf har sagt ja til at være med på holdet igen i år. Vi glæder os til at se alle de mange dejlige gæster igen til et brag af en revysæson, når vi endelig kan mødes og fejre Ulf," siger instruktør Lisbet Dahl.

"Det er et fantastisk hold, vi har sammensat i 2021 - hele seks skuespillere. Sidste gang, vi havde seks spillere på scenen var i 1997. Jeg glæder mig til at se, hvad holdet vil byde på næste år, hvor vi alle sammen virkelig har brug for en Cirkusrevy, der kigger tilbage på denne utrolige tid, vi alle går igennem lige nu," siger direktør Torben "Træsko" Pedersen.

Oplev Cirkusrevyen 2021 – sidste sæson med Ulf Pilgaard. Der venter også et unikt besøg, med middag på Restaurant Postgaarden i Korsbæk.

1. dag: Cirkusrevyen 2021 - Korsbæk på Bakken

Opsamling i Jylland og på Fyn. Pause undervejs, hvor frokost nydes – mulighed for tilkøb af frokostsandwich. Nyd turen, med fri kaffe/the i bussen. Videre mod Holte, hvor I bliver indkvarteret på Comwell Hotel. Sidst på eftermiddagen kører bussen fra hotellet til Dyrehavsbakken.

Her venter en 3-retters middag på Restaurant Postgaarden i Korsbæk. Derefter velkomstdrink i Cirkusrevyens bar og efterfølgende skal I opleve Cirkusrevyen 2021. Glæd jer til at opleve Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra teltets bedste pladser. I får både et program og en plakat pr. to personer. I pausen er der fri bar i Cirkusrevyens bar! Efter en hyggelig aften på Bakken, bringer bussen jer tilbage til hotellet.

2. dag: Eremitageslottet - Bakken

Morgenmad på hotellet. Hvorefter I skal til Eremitageslottet – og helt specielt, må bussen kører helt frem til slottet. (På afgangen 6/5-7/5, er der hestevognskørsel til/fra slottet). På en bakketop i Dyrehaven ligger kongernes jagtslot med udsigt til Øresund, trækroner og et vidtrækkende jagtlandskab. I skal opleve slottet på en rundvisning, hvor i deles op  i 2-3 grupper – så alle får et helt unik besøg.

Alle der har gået en tur i Dyrehaven, kender det smukke Eremitageslot. Slottet er til rådighed for kongehuset og fra tid til anden bruges det til kongelige jagtfrokoster. I 2013 åbnede Eremitageslottet, efter en gennemgående renovering, for offentlige omvisninger. Den markante og smukke bygning blev opført som jagt-slot i Christian VI i årene 1734-36 og betragtes som et af senbarokkens ypperste værker på dansk jord. Slottet er indrettet af hofbygmester Lauritz de Thurah, der har været inspireret af flere forskellige stilarter, der spænder fra senbarokken til rokoko. Slottet ses i næsten uændret skikkelse i dag.

Efter dette besøg kører I igen med hestevogn til Bakken, hvor man har mulighed for at købe frokost på egen hånd – eller ved tilmeldingen tilkøbe en frokostbuffet på Bakkens Perle. Midt på eftermiddagen forlader I Bakken, og sætter igen kurs mod Fyn og Jylland – hvor der er kaffe/the i bussen. Hjemkomst i løbet af aftenen, efter to dage med mange oplevelser på og omkring Bakken.