Bornholm SPA, 5 dage med Egons rejsebureau

Medlemspris

4.599 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 5.099 kr.

Enkeltværelsestillæg

999 kr. pr. person.

Øvrige tilkøb

Frokost på færgen 1. dag inkl. 1 x drik: 99 kr. pr. person.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt: 799 kr. pr. person.

Enkeltværelse med balkon og havudsigt: 1.599 kr. pr. person.

Afrejse

Den 7. september. Hjemkomst: den 11. september. 2021.

Opsamling

Jylland:
Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle & Fredericia.

Fyn:
Middelfart, Odense & Nyborg.

Sjælland:
Slagelse, Ringsted, Roskilde, Glostrup & København (DGI-Byen.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
 Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

Rabatkode

Ved bestilling oplys koden: ÆS-DANMARK
for at få rabatten.
Prisen inkluderer 
 • Busturen i 4**** turistbus 
 • Færgeoverfarter 
 • 4 x overnatninger 
 • 4 x morgenmad 
 • 4 x aftenbuffet inkl. kaffe/the 
 • SPA adgang alle dage 
 • Guide på Bornholm 
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Få nogle fantastiske dage på solskinsøen Bornholm. Gratis adgang til SPA. Rundture på Bornholm med guide. Man siger ofte, at Bornholm er hele Danmark i en nøddeskal, så holder du ferie på Bornholm, kan du opleve meget af det, Danmark har at byde på - i hvert fald rent naturmæssigt. Her er bakker, grønt og frodigt agerland og masser af skov. Og som det eneste sted i Danmark kan du også opleve klipper på Bornholm. Og på sydkysten ligger Dueodde med sin brede, hvide sandstrand med det fineste sand, man kan opdrive i Danmark.

SPA & WELLNESS Den Bornholmske Diamantspa på Griffen Spahotel er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Vælg mellem flere forskellige saunaer, iskolde bade og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb.

1. dag: Udrejse til solskinsøen Bornholm - SPA på hotellet

Afrejse fra Jylland, Fyn & Sjælland. Når sidste gæst sidder godt til rette i bussen går turen via Øresundsbroen til Sverige og Ystad. Derfra med færgen til Bornholm. (tilkøb: stjerneskud inkl. 1 x øl/vand: 99 kr.).

Først på eftermiddagen ankommer I til Rønne, hvorefter I tjekkes ind på Griffen Spahotel. Tilbring eftermiddagen i hotellets lækre SPA område, hvor mulighederne er mange. Aftenbuffet (2-retter) inkl. kaffe/the på hotellet.

2. dag: Hammershus - Helligdomsklipperne - Gudhjem - SPA på hotellet

Nord-Bornholm med guide, første mål er nordpå til Hammershus borgruin, der er Nordeuropas største og mest imponerende middelalderborg. På turen kommer I også omkring Hammerhavn samt Hammer sø.

Derefter går turen gennem Tejn og videre til Helligdomsklipperne, hvor I skal opleve den fantastiske natur. Videre til den charmende by Gudhjem, der byder på glaspusteri, silderøgerier, keramik, mange lokale kunstnere samt et spændende by og havmiljø. Der bliver god tid i Gudhjem, til at opleve byen.

Videre til den populære Østerlars Rundkirke. Tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, hvor I igen kan nyde hotellets SPA faciliteter - eller udforske Rønne på egen hånd. Aftenbuffet (2-retter) inkl. kaffe/the på hotellet.

3. dag: Rønne - SPA på hotellet

Om formiddagen skal I på en guidet byvandring i Rønne - hvor "hovedstaden" på Bornholm opleves. I den gamle bydel går I over de toppede brosten i de fredelige gader bag kirken. Rønne er en “haveby”. Bag bindingsværkshuse og mure, gemmer sig både gårdhaver og store haver. De kan være svære at se fra gaden, men du kan mærke duften fra de mange syrener og frugttræer, høre fuglelivet og den stille ro mellem huse og haver.

I mange af de små vinduer udstiller bornholmerne deres porcelænsfigurer, håndlavede glas eller nips af særlig betydning. Et personligt signal til dig fra hvert vindue.

Tid på egen hånd i Rønne til frokost og shopping. Mulighed for afslapning i den dejlige SPA på hotellet. Aftenbuffet (2-retter) inkl. kaffe/the på hotellet.

4. dag: Rytterknægten - Ekkodalen - Svaneke - SPA på hotellet

Dagen byder på endnu en guidet tur. Undervejs på turen får I først mulighed for at nyde udsigten fra Rytterknægten. Derefter til Ekkodalen, hvor der bliver tid til en lille gåtur. Videre gennem den store skov Almindingen og Paradisbakkerne - og til Nexø og forbi Årsdale.

Turen forsætter til Svaneke, som er en af Danmarks mindste købstæder med bl.a. bryghus, bolsjefabrik, gamle købmandsgårde og små spændende butikker. Om eftermiddagen kan man igen besøge hotellets SPA område. Aftenbuffet (2-retter) inkl. kaffe/the på hotellet.

5. dag: Hjemrejse

For de morgenfriske, er der mulighed for nyde SPA'en på hotellet inden morgenmaden. Afrejse fra hotellet efter morgenmaden. Videre mod Rønne havn, hvor I skal med færgen i løbet af formiddagen. Fra Ystad køres mod hjembyerne, efter en dejlig ferie på Bornholm.

Med centrum i baghaven

Griffen Spahotel har en perfekt beliggenhed i centrum af Rønne, kun 5 minutters gang fra gågaden. Således bor I tæt på alle de ting, som gør et ophold på Bornholm til noget særligt - og hvis I vil ud at se på de andre smukke dele af Bornholm, så er det nemt at komme fra Griffen og ud på kystvejen, hvor vejene til resten af Bornholm starter.

Den Bornholmske Diamantspa

I Den Bornholmske Diamantspa bliver I inviteret indenfor i en verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner.

Det 1.000 kvadratmeter indendørs- og udendørs spaområde tager udspring i den bornholmske natur og byder på flere forskellige saunaer, mystisk dampbad, kolde bassiner og varme spabade.

Tryghedsgaranti 

Du kan trygt bestille din busrejse – nu med tryghedsgaranti Egons Rejsebureau ønsker, at du trygt kan bestille en busrejse ved dem, og tilmed være omfattet af deres nye tryghedsgaranti – her får du mulighed for at få pengene retur eller ombooke til en anden valgfri busrejse, hvis du opfylder disse betingelserne:

 • Busrejser, med afrejse i perioden fra 1. maj til 31. december 2021:
 • Busrejsen kan afbestilles eller ombookes frem til 61 dage før afrejse
 • Busrejsen skal være med afrejse i perioden 1. maj til 31. december 2021
 • Du har mulighed for at afbestille eller ombooke én gang, til en anden busrejse i 2021
 • Ved evt. afbestilling, kræver vi ikke afbestillingsforsikring eller andet
 • Hvis din nye busrejse er dyrere end den der afbestilles, skal man betale prisforskellen
 • Hvis din nye busrejse er billigere end den der afbestilles, refundere vi prisforskellen
 • Omkostninger til evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring refunderes ikke
 • Hvis busrejsen helt, eller delvis er betalt med gavekort, kan disse ikke ombyttes til kontanter