Domkirken Rocker

Rabat

20%

Medlemspris

455 kr. + 30 kr. i gebyr.

Domkirken Rocker

Lørdag d. 14. august 2021
Domkirkepladsen, Viborg

Bemærk

Billetten giver kun adgang til lørdagens program.
Tilbuddet gælder ved online køb senest 13. august.

Samarbejdspartner

Billetlugen
Viborg

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Billetlugen
Tlf.: 70 26 32 67
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Køb billetter

Få at opnå rabat, skal du købe billetterne online via et særligt rabatlink. Indtast dit Ældre Sagen medlemsnummer herunder for at få adgang til rabatlinket.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

På vejen til Wembley - Westlife kommer til Danmark

Inden koncerten med Westlife, har Tinghallen sammensat et program med det gendannede band Outlandish, de danske hitmagere Johnny Deluxe og den unge fremadstormende Jack Warren. Det betyder at der bliver et fuldt program fra kl. 16.00 til midnat.

Verdensstjernerne fra Westlife gæster Danmark lørdag 14. august, når de spiller til Domkirken Rocker i Viborg. Koncerten ligger midt i bandets UK tour, hvor bandet spiller på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer ugen efter deres besøg i Viborg.

Westlife har haft intet mindre end 14 singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og bandet har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn der kommer til Viborg.

"Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg. Vi har arbejdet intens på dette i mere end et halvt år, så det er fedt at det endelig lykkes", fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90’erne og start-00’erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Gruppen består af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily. Koncerterne arrangeres i samarbejde med Christopher Entertainment.

Dagens program:

  • Kl. 15.00 – Pladsen Åbner
  • Kl. 16.00 – Jack Warren
  • Kl. 18.00 – Johnny Deluxe
  • Kl. 20.00 – Outlandish
  • Kl. 22.00 – Westlife