Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af Jul med Georg Julin

Tag med Ans Rejser på årets juletur til Dolphin Hotel i Herning. Få god mad, julemenu, julesange og julesmåkager og meget mere. Det hele kædes sammen af det julepyntede hotel og personale og med Georg Julin som "julenisse" og glad vært.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Rabat

Spar 500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

4795 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 5.295 kr.
 

Tillæg for enkeltværelse

595 kr. pr. værelse. 200 kr. i medlemsrabat er fratrukket.

Afgang

Den 27. november - 1. december 2023.

Ankomst på Hotel Dolphin

Fra kl. 15.00 i egen bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station, kan du blive afhentet og kørt til hotellet kl. 15., 16. og 17.00.  

Tilkøbsmuligheder

Fast plads i bussen 95 kr. pr. person.

 

Rejsen inkluderer

  • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 3 x 2-retters middag
  • 1 x Dolphins store julefrokost
  • Rundvisning og smagsprøver hos Thisted Bryghus
  • 2 x højbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted
  • Entré til Hjerl Hede
  • Frokost på Restaurant Skyttegaarden på Hjerl Hede
  • Præsentation og smagsprøver hos Skovgaard Gårdbutik
  • Præsentation og frokost på Gothenborg med sødt punktum og kaffe
  • Hula Hula Duo julekoncert
  • Julebag på hotellet
  • Georg Julin som rejseleder
  • Foredrag med Georg Julin om den 4. alder
  • ”Ærlig talt” med Georg Julin & Bjørn Hansen på Thisted Bryghus
  • Transport og udflugter ifølge program
  • Dansk rejseleder
  • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden. 

Her kan du få tilbuddet

Dolphin Hotel Herning

Engdahlsvej 16

7400 Herning

Smagen af Jul med Georg Julin

Så er Ans Rejser klar med årets store juletur. Julebingo krydret med skøn julemusik. Besøg på skønne steder bl.a. Thisted Bryghus, hvor Bjørn "Okay" Hansen kommer i Georg Julins varme stol og fortæller om sit spændende liv. God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af det julepyntede hotel og personale og med Georg Julin som "julenisse" og glad vært.

Udover at Georg Julin er medvært under hele opholdet, fortæller han om sit spændende liv og oplevelser i mediebranchen gennem mange år på radio og TV i DR, TV2regioner og dk4.

Mandag aften holder han et inspirerende foredrag med gode råd og idéer til den 4. alder – der er resultatet af, at generationerne 55+ i gennemsnit lever 21 år længere end deres forældre. Det skal planlægges, så livskvaliteten forlænges – og det gør I sammen. Der bliver også tid til spændende fællessang, humor og – en enkelt gospelsang eller to - sammen, naturligvis!

Ans Rejser & Georg Julin præsenterer i 2023 rejser i en perfekt kombination mellem oplevelser og fællesskab.

I skal høre flere unikke fortællinger og samtidig får I jeres smagsløg forkælet. Der skal smages på både øl og spiritus, og I vil få serveret dejlige anretninger til frokost. Ans Rejser sørger også for ekstra hygge hjemme på hotellet, hvor der vil være julekoncert og Dolphins store juleanretning.

Programmet dag for dag:

Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin om d. 4. Alder

Fra kl. 15:00 kan I med ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning, hvor I trygt og sikkert kan parkere jeres bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet.

Ankommer I med offentlig transport til Herning station, kan I blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17:00. Ved ankomst vil der blive serveret kaffe, te og en julekringle. Efter middagen fortæller Georg Julin om d. 4. alder.

Dag 2 – Thisted Bryghus

Efter hotellets store morgenmadsbuffet, skal I med bussen nordpå. På vejen op tages vejen over Sallingsundbroen, forbi Nykøbing Mors og til slut Vildsundbroen, inden I ankommer til Thisted Bryghus.

Thisted Bryghus ligger, hvor det altid har gjort, lige midt i Thisted by og med Nationalpark Thy i baghaven. Det er her de lokale rødder for længst har fået godt fat og herfra historien skrives. Produktionen er blevet moderniseret i 2019 med et nyt bryggeri og en ny indretning. der for alvor gør det muligt for gæster at følge bryggeprocesserne. For at fuldende oplevelsen, blev besøgslokalet i foråret 2021 istandsat, så man som gæst virkelig kan gå på opdagelse i fortællingen om Thisted Bryghus og historierne bag de mange smagsoplevelser. I skal naturligvis også en tur rundt i tapperiet og lagerafdelingen.

I er i selskab med garvede og helt igennem passionerede rundvisere. I skal naturligvis også smage på de gyldne dråber med forskellige smagsoplevelser. Til frokost nyder I 2 stykker højtbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted, hvor pålægget selvfølgelig er hjemmelavet.

Ærlig talt med Bjørn Hansen

Om at flytte fra Vesterbro til Thy, de mange hits og et helt liv med Bjørn & Okay. Turen hjemover går igennem Thy, Thyholm, over grænsen fra Nordjylland til Midtjylland, Oddesundbroen og til slut igennem Struer, inden I er tilbage på hotellet.

Dag 3 – Hjerl Hede og Julebag

I dag skal I efter morgenmaden på hotellet en kort bustur nordpå til Hjerl Hede, der blev grundlagt helt tilbage i 1930, da Jyllands ældste bondegård, Vinkelgården blev flyttet til Hjerl Hede. Siden hen er museet blevet udvidet meget med bageri, mejeri og meget mere. På Hjerl Hede skal I spise frokost på Restaurant Skyttegården. Om eftermiddagen er der fælles julebag på hotellet, hvor Georg Julin vil agere DJ og stå få den musikalske underholdning til.

Dag 4 – Skovgaard Gårdbutik og Gothenborg

Efter morgenmaden sætter I kursen mod Skovgaard Gårdbutik. En charmerende perle i det Midtjyske, hvor Joan og Hans producerer kvalitetskød fra egne dyr, både okse, kalve- og svinekød, med fuld sikkerhed for, at der ikke er anvendt tilsætningsstoffer eller vækstfremmere og med garanti for god dyrevelfærd. Alt er under streng kontrol og godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen.

Gårdbutikken er hyggeligt indrettet, som en gammel købmandsbutik. Her kan du gå på indkøb og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Udover kvalitetskød sælges der specialiteter som isdesserter, kransekage, friskmalet kaffe, te og et stort udvalg af olier, balsamico, salte, krydderier, pesto, oste, marmelade, chokolade, brugskunst og meget mere. Gå også på opdagelse i deres vinkælder, med et udsøgt sortiment af vin, øl og lidt spiritus.

Blot et stenkast derfra ligger Gothenborg.  I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder. I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet. Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg. Foruden en præsentation af stedet, skal I også nyde en herlig lokalinspireret julefrokost i rustikke omgivelse i den gamle lade. Om aftenen vil der være Dolphins store julefrokost, efterfulgt af julekoncert med Hula Hula duo.

Dag 5 – Afrejse

Efter morgenmad i hotellets skønne morgenmadsbuffet, er det tak for denne gang og på gensyn.

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud