Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Hotel Højskole

Medlemspris

4.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (normalpris 4.995 kr. - spar 500 kr.)

Enkeltværelsestillæg

395 kr.

Hotel Højskole

4 dage inkl. overnatning, måltider, udflugter og oplevelser iflg. program.

Dolphin Hotel Herning

Ankomst 14/11 - afrejse 18/11

Samarbejdspartner

Ans Rejser
Herning

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Ans Rejser
Tlf.: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Book din plads

Ring til Ans Rejser eller book online via nedenstående link.

Anvend rabatkoden: hotelhøjskole2022

Husk at angive/oplyse dit Ældre Sagen medlemsnummer ved booking.

Book online

4 dage med højt til loftet

Glad sang, skøn mad, store oplevelser og vigtigst af alt mødet med fantastiske mennesker. Du kommer bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde, hvor kunsterne kommer på tæt hold. Der er virkelig kræset om programmet med både udflugter i 4-stjernet luksusbus og intimkoncerter. 

Basen er Dolphin Hotel Herning, et skønt 3-stjernet hotel med 5-stjernet hygge og udflugterne foregår i 4-stjernet luksusbus. Hver aften serveres en lækker to retters menu i de hyggelige omgivelser.

Prisen inkluderer:
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • Frokost på Dolphin Hotel Herning
 • Frokost på Grønhøj kro
 • Frokostsandwich
 • Busudflugter i 4-stjernet bus
 • Entré til kunstmuseer
 • Entré til tekstilmuseet i Herning
 • Intim koncert med Anders Blichfeldt
 • Intim koncert med Thomas Eje
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder

Program:

Dag 1 – Ankomst
Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00. 

Vi starter opholdet med en lækker 2-retters velkomstmiddag og lidt fællessang.

Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Grønhøj Kro
Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen til besøg hos kunstnerparret Jørgen og Inger Pedersen. Først besøger vi deres fantastiske atelier og dernæst ser vi deres utrolige hjem fyldt af et helt liv med kunst. Vi hører historien om hvordan de solgte deres tekstilvirksomhed da de var midt i halvtredserne og nu i over 20 år har levet med og af deres kunst. Derefter kører vi til Grundfos i Bjerringbro og ser et af Jørgen Pedersens hovedværker, plus et kort holdt ved Bjerringbro Kirke hvor et andet af hans værker står udenfor kirken.

Derefter går turen til Grønhøj kro hvor vi får frokost hos kromanden Gregers der også synger et par sange og fortæller hvordan det er at drive den gamle kongelige privilegerede kro som fjerde generation.

Efter frokosten guider han os igennem Kongenshus Mindepark og vi hører om Blicher, Jeppe Aakjær og de mange store digtere der havde deres gang på den golde hede. Og hvordan kartoffeltyskerne af kongen fik at vide at det var kløver, men da de kom herop, fik de en anden oplevelse. 

Dag 3 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt 
Efter morgenmad og morgensang på hotellet begiver vi os til Kunstmuseet Heart og Carl Henning Petersen og Else Alfeldt Museet i Birk. Vi får en guidet rundvisning og oplever deres skønne udstillinger. Hvis vejret tillader det, ligger vi også vejen forbi Ingvar Cronhammers Elia.

Tilbage på hotellet nyder vi en herlig frokost inden turen går til Tekstilmuseet i Herning. Efter middag på hotellet vil der være intimkoncert med Anders Blichfeldt. 

Dag 4 – Besøg hos Thomas og Kathrine Eje på Sydals
Vi drager mod Sydals hvor Thomas Eje og og hans hustru Katherine tager imod i deres hjem og galleri. Vi hører historien om deres kunst. Det er en helt speciel oplevelse at møde Katherine og Thomas i deres storslåede atelier. Et sted med en helt særlig stemning.

Thomas giver prøver på sine velkendte evner som entertainer og laver en skøn og intim koncert på en times tid, hvor vi sidder ved runde borde i deres hyggelige koncert lokale. 

Inden vi tager hjem, får vi en kop kaffe med lagkage til, og mulighed for et sidst kig rundt i det storslåede galleri.

Dag 5 – Afrejse 
Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet og den sidste morgensang er det tak for denne gang og på gensyn.