Sandersvig Camping & Tropeland

Når man vælger camping i Sønderjylland, så er der gode muligheder for at komme ud og se en masse spændende ting, og besøge forskellige seværdigheder. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på overnatning i egen campingvogn, autocamper eller telt.

Den Romantiske Have Sanderumgaard

Sanderumgaard er en fynsk herregård beliggende 12 km sydøst for Odense, mellem Fraugde og Davinde landsbyer. Her har familien Vind gjort haven til deres livsværk og her kan du fordybe dig og lade tiden for en stund stå stille.

SATS

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på alle abonnementer hos SATS. Træn i et eller flere centre.

Scandic

Rabat på overnatning - få op til 20% rabat på overnatning i Danmark og op til 15% rabat op overnatninger i Norge, Sverige og Finland. Tilbuddet gælder kun på FLEX-priser.

Schackenborg Slotskro

Spar 25% på maden fra søndag til torsdag, tilbuddet gælder ikke i perioden fra uge 27 til og med uge 32.

Spar 25% på menukortet søndag til torsdag.

Sejs Bakker Camping

Hold ferie på Sejs Bakker Camping, tilbuddet gælder ved overnatning i egen campingvogn, telt og autocamper

SelectaDNA

Stop tyven med DNA mærkning af dine ejendele. Med SelectaDNA påfører du usynlig, syntetisk væske på værdigenstande, så politiet ved, at de tilhører dig. Politiet anbefaler mærkning.

Seniortryghed.dk

Ny tryghedsalarm udviklet i samarbejde med Ældre Sagen. Køb den hos seniortryghed.dk. Du får 200 kr. i rabat på tryghedsalarmen og du sparer 20 kr. pr. måned på abonnementet.

Sevel Camping

Campingferie på Sevel Camping, det er en lille familieejet campingplads tæt ved Hjerl Hede, du får 10% rabat på overnatning i egen campingvogn, telt og Autocamper. Er du til gode vandre- og cykelturer er dette stedet for dig.

ShareOne

ShareOne.dk er startet i Danmark. Virksomheden er en udlejningsplatform der gør det muligt for private at udleje deres ting mellem hinanden på en nem og sikker måde. Hvad end det er en campingvogn, bådtrailer, boremaskine eller noget helt fjerde er det nu muligt at udleje og dermed tjene penge på det. Under en udlejning står ShareOne for alt det praktiske du skal blot overlevere din udlejningsgenstand og tage imod betaling. ShareOne står for resten så du er i sikre hænder.

1-10 af 38

Hent flere