Nakskov Fjord Camping

Nyd ferie i Nakskov, du får rabat på dine overnatninger på Nakskov Fjord Camping, spar 10%. Tilbuddet gælder fra 1. januar til 31. december, undtaget af Kr. Himmelfart, pinseugen og uge 27 - 32.

Nanostone

Nanostone har mere end 10 års erfaring og er specialister i afrensning af fliser, tage og facader for både private og erhverv.

Nationalmuseet

Besøg Nationalmuseet i København og få rabat på entrebilletten, når du er medlem af Ældre Sagen, vis dit gyldige medlemskort når du køber billetter.

Naturama

Naturama er afløseren for Svendborg Zoologiske Museum, der i 70 år var Fyns statsanerkendte, naturhistoriske museum. Besøg søfartsbyen og oplev en af de mange spændende udstillinger på museet. Få 20% rabat på entréen.

Naxos

Spar 25% når du køber musik gennem Naxos' webshop. Naxos er førende inden for klassisk musik og du finder et bredt og varieret sortiment.

Nemogaarden

Vin skal opleves, - og være en oplevelse! Det er symbiosen mellem vin og gastronomi, som er den store passion. Se aktuelle tilbud herunder.

Netbutik.nu

Rabat på Doro Mobiltelefoner - Hos Netbutik.nu finder du stort udvalg af produkter særligt udvalgt til seniorer og ældre. De sælger blandt andet Doro mobiltelefoner, hjælpemidler til hjemmet, sikkerheds- og tryghedsprodukter.
Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

Nørgaards Højskole

Nørgaards højskole har en god tradition for at lave højskoleophold. De tilbyder en lang række korte kurser til Ældre Sagens medlemmer indenfor golf, bridge, wellness, familiehøjskole, vandring, sang, kor, slægtsforskning m.m. Spar 300 kr. på dit højskoleophold.

Nørgaards Højskole

Nørrebro Teater

Nørrebro Teater er Danmarks største komedieteater med plads til 620 publikummer. Repertoiret består af underholdende og meningsfulde teater- og musikforestillinger, der forholder sig til nutiden og ikke er bange for at lade humoren stå på skuldrene af alvoren.

Nordisk Kammermusikfestival

Nordisk Kammermusikfestival præsenterer nogle af landets dygtigste musikere og unge talenter klassisk musik – både den ældre, traditionsbundne, og helt nyskrevne værker.

1-10 af 13

Hent flere