Madhus24

Spis ude - tag på Madhus24 i Søborg. Madhus24 ligger hvor Søborgs ældste kaffebar tidligere lå. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på maden om søndagen.

Traktørstedet Malerklemmen

Spar 25% på maden. Tilbuddet gælder om fredagen.

Mariager Camping

Er du vild med natur, det aktive liv eller er du til kunst, kultur eller historie? Måske skal din næste ferie gå til Mariager Camping der finder du det hele lige omkring dig. Spar 10% på overnatninger.

Marianne Lynge

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat hos Marianne Lynge, når du køber gaver i butikken eller i webshoppen.

Maribo Sø Camping

Tag på campingferie i Danmark. På Maribo Sø Camping får du op til 25% rabat på overnatningsprisen. De 10% gælder hele året og du får op til 25% i lavsæsonen, hvis du vælger flere nætter.

Marielyst Familiecamping

Kør selv ferie til Marielyst familiecamping. Campingpladsen ligger på det område der tidligere husede Sommerland Falster. Du sparer 15% på dine overnatninger i egen campingvogn, telt og autocamper.

MBT Sko

Med MBT sko forbedres din holdning og gang, muskler trænes, led aflastes, kredsløb og stofskifte forbedres. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% rabat ved køb af MBT sko for minimum 1.500 kr.

Meat Market

Som medlem af Ældre Sagen kan du få et kundekort til Meat Market. Du får 2% rabat på alle varer i butikken og i webshoppen. Her finder du alt til den lækre middag inkl. god vin og specialøl.

Medigroup

Hos Medigroup får du særtilbud og fordele på dit køb af sundhedsfremmende produkter.

Memphis Mansion

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entréen og på deres brunch fra mandag til torsdag.

1-10 af 31

Hent flere