Kærsholm Fodterapi

Hos Kærsholm Fodterapi i Storvorde får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på dine fodbehandlinger.

Kalundborg Camping

Spar 10% på dine overnatninger på Kalundborg Camping. Campingpladsen ligger i et fredet naturområde og med kun 5 minutter til Sejerøbugten.

Karen Blixen Museet

Oplev Karen Blixen Museet, du får adgang til hele museet, inklusiv Karen Blixens originale stuer og køkken, samt permanente udstillinger og særudstillinger. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten, tilbuddet gælder for kortholder.

Kimber-Ide

Køb dig en Bookseat læsepude. Den kan bruges på et hvert underlag, og næsten i enhver vinkel. Let at anvende, behagelig at bruge. Spar 50 kr.

Klim Strand Camping

Tag på camping i Nordjylland - og oplev historiske seværdigheder og fascinerende natur. Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande danner rammerne til en dejlig camping- eller hytteferie for hele familien. Som medlem af Ældre Sagen får du 30% rabat på opholdet.

Klim Strand Camping ved Thorup Strand

Klinik for fodterapi v/Helle Thrysøe

Du får 10% rabat på dine fodbehandlinger hos Klinik for fodterapi v/ Helle Thrysøe i Aalborg. Tilbuddet gælder på op til 4 behandlinger årligt.

Klinik for fodterapi v/Henrik Vestergaard

Besøg Klinik for fodterapi v/ Henrik Vestergaard i Aalborg og få ordnet dine fødder. Du får 10% rabat på udvalgte behandlinger, læs mere i tilbuddet.

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er for alle - lille som stor, ung som ældre. Her kan du opleve et hav af dyrearter i de smukkeste omgivelser. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% på billetten. Tilbuddet gælder for kortholder.

KØBENHAVN | Café & Bistro

I hjertet af Hillerød live ved torvet finder du dette spisested, der serverer lækker mad i dejlige omgivelser og med udsigt til det smukke Frederiksborg Slot.

Københavner Caféen

Besøg en af de ældste restauranter i København, der serverer klassiske danske retter & smørrebrød som mormor lavede det. Få 25% rabat på maden om onsdagen.

1-10 af 23

Hent flere