HandiTours ApS

HandiTours har speciale i at arrangere rejser til handicappede, eks. hvis du er dårligt gående eller kørestolsbruger.

Hanstholm Camping

Er du til aktiv ferie er Hanstholm Camping måske noget for dig. Her bor du lige ud til Vesterhavet og med Nationalpark Thy i baghaven. Der er gode muligheder for at vandre, surfe, svømme, fordybelse i klitterne og meget mere. Spar 10% på dine overnatninger i egen eller lejet campingvogn, autocamper eller telt.

Happydays

Kør selv-ferier, når du skal holde sommerferie, miniferie og weekend i Europa.

happyhiking.dk

Luksus vandresokker i mohairuld. Du kan bestille vandresokkerne både parvis og som sampaktilbud. De fås i 22 smukke farver i str. 32-48. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på alle varer også på i forvejen rabatterede priser.

Hasle Camping & Hytteby

Besøg det dejlige Bornholm og overnat på Hasle Camping og Hytteby. Campingpladsen ligger på det nordlige Bornholm, tæt på strand og hyggelige røgerier. Spar 15% på dine overnatninger i campingvogn, telt og autocamper.

Hedensted Caravan

Som medlem af Ældre Sagen får du 7% rabat på alt udstyr og serviceydelser. Tilbuddet gælder også på nedsatte varer, men kan ikke benyttes ved køb af ny campingvogn.

Hejlsminde Strand Camping

Medlemstilbud på Hejlsminde Strand Camping. Campingpladsen ligger placeret i naturskønt område ved Lillebælt med lystbådehavn - restauranter og café. Få 10% rabat på overnatningsprisen.

Hempel Glasmuseum

Besøg Hempel Glasmuseum i Nykøbing Sjælland, oplev Nordens størst samling af glaskunst. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entrebilletten.

A Hereford Beefstouw

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden fra søndag til torsdag. Bemærk at tilbuddet ikke gælder på drikkevarer og deres søndagssteg.

Hereford Village

Spar 25% på maden. Tilbuddet gælder søndag - torsdag.

1-10 af 36

Hent flere