EDC Gruppen A/S

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dit boligsalg, når du sælger gennem EDC. Få et gratis salgstjek gennem din lokale EDC-mægler.Tilbuddet gælder formidlingsaftaler indgået fra 4. februar 2019.

Egeskov Slot

Velkommen til det levende slot på Fyn. Egeskov er ikke kun et museum, men et hjem for grevefamilien Ahlefeldt. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på entrebilletten når du besøger slottet. Gælder i perioden fra den 25.4.- 26.6. + 10.8. - 18.10. 2020.

spar 10% på entréen, tilbuddet gælder for kortholder.

Egon's Rejsebureau

Rejs med Egons Rejsebureau på ferie, her finder du gode busrejser med opsamling i udvalgte byer landet over.

Ehlers Samlingen

Ehlers Samlingen er Nordeuropas største samling af lertøj. Samlingen, der dækker hele Danmark og Nordtyskland, indeholder historiske genstande og kunstkeramik fra mange forskellige tidsperioder. Besøg museet i Haderslev, som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på entrebilletten.

Elida Fishing.dk

Fisketure på Øresund hele året.

Elsegårde Camping

Besøg den lille campingplads i landsbyen på kanten af Nationalpark Mols Bjerge kun 500 m fra havet. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% rabat på dine overnatninger i egen campingvogn, du har også mulighed for at leje, hytter, lejligheder eller campingvogne.

Energi Museet

Energi til hele familien, besøg Energimuseet i Bjerringbro og gå på opdagelse. Museets udstillingsareal er på hele 15.000 kvadratmeter og er placeret i et fantastisk naturområde omkring Gudenåen og Tange Sø.

Euromaster

Euromaster er eksperter i dæk og har 44 dækcentre, der står klar til at hjælpe dig.

Evald Brasserie & Café

Spar 25% på maden. Tilbuddet gælder onsdage.

Spar 25% på menukortet  hos Cafe Evald om onsdagen.

Eventyrteatret

Som det eneste teater i Danmark har Eventyrteatret i snart et kvart århundrede hvert år opført to nye danske musicals på etablerede teaterscener, hvor alle medvirkende er børn og unge med særlig talent for sang, dans og skuespil.

Eventyrteatret

1-10 af 10